18 Ağustos 2015 Salı

İstanbul Maltepe'de Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Dumankaya Ritim İstanbul'da satışlar devam ediyor. İçerisinde yürüyüş parkuru, fitness salonu, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, sauna, restoran, hamam ve açık yüzme havuzu gibi donatıların sıralandığı poje, Adalar ve Marmara denizi manzarası karşısında yükseliyor.

Dumankaya Ritim İstanbul'da fiyatlar 445 bin liradan başlıyor

Toplam 1.373 adet bağımsız ünitenin bulunduğu Dumankaya Ritim İstanbul'da 863 Rezidans, 250 Home Office, 114 ticari Ofis ve 146 mağaza ve iş yeri yer alıyor. Projede daireler 445 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Teslimler 2016'da yapılacak

Sabiha Gökçen Havaalanı'na 10 dakika mesafede bulunan Dumankaya Ritim İstanbul, Kartal İDO İskelesi'ne 3 kilometre, Marmaray durağına ise 2 kilometre uzaklıkta yükseliyor. Projede teslimlerin Mayıs 2016'da yapılması planlanıyor.

120 ay taksit seçeneği sunuluyor

Peşinat ödemeden ev sahibi olma avantajı sunulan projede 40 aya kadar vade farksız, yüzde 0,40 faizle 60 ay, yüzde 0,74 faizle 120 taksit seçeneği sunuluyor. Dumankaya Ritim İstanbul'da 43 metrekare ile 356 metrekare arasında değişen 1+1, 1,5+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks, 3,5+1 salon dubleks, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri sıralanıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul İletişim:

Web: www.dumankaya.com


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

TOKİ 5 yeni kampanya için düğmeye bastı! Bu şehirlere 1.800 yeni konut geliyor!
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ’nin yeni projeleriyle tam 1.800 yeni konut inşa edilecek.
Kahramanmaraş'ın ‘fay etüt raporu’ sonuçları açıklandı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaklaşık olarak 7 bin 854 hektar alanda yürütülen Kahramanmaraş'ın fay etüt raporu sonuçlarını açıkladı.
Milli Emlak'tan 17 bin TL’ye arsa satışı!
Milli Emlak, yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Milli Emlak tarafından hangi şehirde 17 bin TL’ye arsa satışı yapılıyor.
TOKİ'nin Demirci'de sosyal konut projesi inşaatı başladı
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ihalesi gerçekleşen Demirci 2. Etap 142 adet sosyal konut projesinin inşaatına başlandığı açıklandı.
Citroen'den tüm modellerde sıfır faizli kredi imkanı!
İkinci el otomobil fiyatlarının sıfır fiyatlara yakın olduğu ve hatta bazı sıfır modellerden yüksek olduğu dönemde Fransız devi Citroen çarpıcı kampanya başlattığı ifade edildi.