18 Ağustos 2015 Salı

Müzayede kapsamında toplam 24 ilde 110 Gayrimenkul bulunuyor. gayrimenkuller; İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere Adana, Antalya, Balıkesir, Bursa, Çorum, Denizli, Edirne, Eskişehir, Hatay, Kocaeli, Konya, Malatya, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Sinop, Sivas ve Tekirdağ'da yer alıyor.

Bursa'da 21 Milyon'a İş Merkezi

Satışlarda, Bursa Nilüfer'de 11.245 m2 Arsa üzerinde, 57 bağımsız bölümlü, ruhsatı alınmış ve bir kısmı tamamlanan 25.594 m2 inşaat alanlı bir iş merkezi de bulunuyor. İş merkezinin muhammen bedeli ise 21 milyon TL.

Açık artırmada yer alan arsalar 7.000 TL, işyerleri 13.500 TL, konutlar ise 50.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor. Müzayede günü en yüksek teklifi verenler gayrimenkullerin yeni sahibi olacak.

Gayrimenkul listesi Turyap.com.tr web sitesinde detaylı olarak yer alıyor.

Türkiye genelinde 400'e yakın temsilcilikleri ile Turyap Genel Müdürlük müzayede departmanından katılım koşulları hakkında bilgi almak mümkün.

TURYAP Hakkında

TURYAP banka, finans, özel sektör, TOKİ başta olmak üzere bir çok kamu Kurum ve kuruluşunun ilk ve ikinci el gayrimenkullerin açık artıma organizasyonları ile satışlarına aracılık etmektedir. Yeni üretilen veya ihtiyaç fazlası gayrimenkuller Türkiye genelinde 400'e yakın temsilcilik ağı ile yer gösterme ve açık satışlarla desteklenmektedir.

Yorumlar

Diğer Haberler

Milli Emlak'tan 17 bin TL’ye arsa satışı!
Milli Emlak, yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Milli Emlak tarafından hangi şehirde 17 bin TL’ye arsa satışı yapılıyor.
Belediyelerden iki şehirde satılık arsa ve konutlar!
Belediyeler Narlıdere’de yer alan 3 adet konut ve Gaziantep’te yer alan 1 adet arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 2 Ekim ve 3 Ekim’de yapılacak.
Altın fiyatlarında büyük deprem! Çeyrek altın, tam altın, Ata lira fiyatlarını gören inanamadı!
Altın fiyatları Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçerken, 1 gram altın fiyatlarını görenler de inanamadı. İşte son dakika altın fiyatları 22 Eylül 2024…
Konutta kolay kredinin yolu açılıyor!
BDDK,, bireysel ve konut kredilerinde daha önce yüzde 150 şeklinde belirlediği ilave risk ağırlıklarını düşürdü. Bazı bankaların yeni döneme hazırlık amacıyla uzun vadeli konut ve taşıt kredisi faizlerini düşürmeye başlaması da dikkat çekti.
Citroen'den tüm modellerde sıfır faizli kredi imkanı!
İkinci el otomobil fiyatlarının sıfır fiyatlara yakın olduğu ve hatta bazı sıfır modellerden yüksek olduğu dönemde Fransız devi Citroen çarpıcı kampanya başlattığı ifade edildi.