14 Ağustos 2015 Cuma

Avrupa’nın en büyüğü ve dünyanın önde gelen güvenilir markası FG Wilson’ın uluslararası garantisi ile üretilen F Product jeneratörler artık Türkiye’de de konforu sürdürülebilir kılıyor.

Gelişen Teknoloji ile birlikte değişen yaşam tarzları ve trendler, sürdürülebilir enerji kaynağının önemini daha da öne çıkardı. Evde, iş yerinde ve hayatımızın birçok alanında kesintisiz konforu sağlayan güç kaynağı jeneratörler, hayatımızın görünmez kahramanları haline geldi. 

Dünyanın önde gelen ve 1966'dan bu yana her türlü güç ihtiyacı için öncelikli tercih edilen, Avrupa'nın en büyük jeneratör sistemleri markası FG Wilson her türlü yaşam ve çalışma alanında farklı ürünlerle hizmet sunuyor. Uluslararası FG Wilson garantisiyle üretilen F Product jeneratörler villa, Konut, akıllı bina gibi yaşam alanları ile atölye, restoran, şantiye, Ofis gibi daha küçük işletmelere de sürdürülebilir konfor sağlıyor. 

FG Wilson, sessiz ve güçlü F Product jeneratörlerle sürdürülebilir konforu hayatın her alanında garanti ediyor

F Product serisinin F72-1,  F125-1,  F35-1 ve F50-1 modelleri; sağladıkları güce ve kullanım alanlarındaki ihtiyaçlara göre akıllı binalar, binaların ortak enerji kullanım alanları, Restoranlar, mağazalar, ofisler, villalar, müstakil lüks konutlar ve şantiyeler gibi çeşitli alanlarda kullanılıyor.

F Product jeneratörler şık tasarımları, yüksek gücü, çok kısa bekleme süresi ve yıllar geçse de ilk günkü çalışma gücü ile kesintisiz enerji sağlıyor

FG Wilson'ın uluslararası kalite ve garantisi ile üretilen F Product  jeneratörler yıllar geçse de ilk günkü çalışma gücü ileenerji sağlamaya devam ediyor. Bu özelliği ile ihtiyacın üstünde bir ürün alınmasına da gerek kalmıyor.  

Enerji kesintileri esnasında aynı güç seviyesindeki diğer jeneratörlerden çok daha hızlı devreye giren F Product jeneratörler, paslanmaya karşı ekstra korunmalı ve şık tasarımlı kabinleri ile kalite ve konforu buluşturuyor.

Garanti süresi benzerlerinin iki katı

F Product serisi, sürekli çalışmada iki kat daha fazla garanti süresine sahip. Standart ürünlerde  garanti süresi  yılda  1000 saat iken  F Product'ta ise yılda 2000 saattir. 

Güvenli ve konforlu tasarım ve uzun süreli bakım aralıkları

FG Wilson, F Product ürünlerinde de  kullanıcı için yüksek düzeyde  güvenlik önlemleri almıştır. Bunun yanı sıra jeneratör gruplarının tasarım çalışmaları neticesinde; ses seviyeleri çok düşük seviyelerde olup, kullanıcının  konforuna da  hitap etmektedir.  Ayrıca servis bakım aralıkları benzerlerine göre çok daha uzun ve bu da işletme maliyetini çok düşürüyor.

Türkiye’nin dört bir yanında satış noktaları ve 7/24 -365 gün hizmet odaklı çözüm ortağı

FG Wilson'un Konut ve orta büyüklükte işletmeler için ürettiği F Product jeneratörler,  İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Kocaeli, Afyon, Adana, Konya, Kayseri ve Gaziantep'teki satış noktalarından kolayca temin edilebilecek. Yıllardır dünyanınher noktasında kullanılan jeneratör gruplarını aynı standart ve kalite ile üreten FG Wilson, 7/ 24 - 365 gün hizmet odaklı çözüm ortağıve satış sonrası kesintisiz hizmetleriyle de öne çıkıyor.  Deneyimli ve dinamik FG Wilson Türkiye ekibi, hayatın her alanında kesintisiz ve garantili enerji temini sağlıyor.

Kurumsal Bilgi:

1966'da Kuzey İrlanda Belfast'ta kurulan FG Wilson, 186 bin m2 kapalı alanda yıllık 130 binin üzerinde üretim kapasitesiyle dünyanın en büyük jeneratör üreticisidir. FG Wilson, üçü İngiltere'de, diğerleri ABD, Çin, Hindistan ve Brezilya'da olmak üzere beş kıtada toplam yedi üretim tesisine sahiptir. FG Wilson Türkiye,Jeneratör konusunda uzun yıllara dayanan birikime sahip satış ve satış sonrası uzmanlardan oluşan kadrosu ile İstanbul'da Genel Müdürlük, Marmara, Ege ve Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz'de Bölge Müdürlükleri ve Erbil'de Kuzey Irak Bölge Müdürlüğü ile hizmet vermektedir. Güç ihtiyaçlarının zorlu ve kapsamlı olduğu projelerde tasarım ve yapılandırma aşamaları, jeneratörün montaj ve devreye alma aşamaları dahil olmak üzere komple Anahtar Teslimi çözümler sunmaktadır. Deneyimli ve dinamik FG Wilson TürkiyeEkibi, dünyanın en bilinen, en tercih edilen jeneratör sistemlerinin yanı sıra kesintisiz enerjiyi sürdürmeyi risksiz sağlayan "FG Wilson" katma değerini de sunmaktadır.

www.fgwilson.com.tr

Yorumlar

Diğer Haberler

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası mevduat faizlerinde son durum! İşte banka banka faiz oranları!
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı. Peki söz konusu bu faiz kararı sonrası bankaların mevduat faizleri ne oldu? İşte banka banka 32 gün vadede 500 bin Türk Lira’nın getirisi...
Dacia Jogger Extreme Hybrid'de ÖTV muafiyeti fırsatı! Sıfır araç alacaklar hemen bakın! 
Sınırlı sayıdaki 2024 Model Yılı Jogger Extreme Hybrid, bu aya özel ÖTV muafiyetiyle satışta. Peki Dacia Jogger Extreme Hybrid fiyatı ne kadar? İşte 21 Eylül 2024 fiyat listesi... 
Konutta kolay kredinin yolu açılıyor!
BDDK,, bireysel ve konut kredilerinde daha önce yüzde 150 şeklinde belirlediği ilave risk ağırlıklarını düşürdü. Bazı bankaların yeni döneme hazırlık amacıyla uzun vadeli konut ve taşıt kredisi faizlerini düşürmeye başlaması da dikkat çekti.
1933 yılında Eminönü'nde dükkan kiraları 50 TL!
Eminönü'nde Mal Müdürlüğü'nden Gühane Hastanesi karşısındaki iki dükkan elli liradan kiraya verilmiş.
Belediyelerden iki şehirde satılık arsa ve konutlar!
Belediyeler Narlıdere’de yer alan 3 adet konut ve Gaziantep’te yer alan 1 adet arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 2 Ekim ve 3 Ekim’de yapılacak.