13 Ağustos 2015 Perşembe

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Başakşehir'de hayata geçirilen Nidapark Başakşehir'de satışların eylül ayında başlanacağı belirtiliyor. Toplam 347 Daire ve 48 ticari üniteden meydana gelen projede ön talep toplama süreci devam ediyor.

Nidapark Başakşehir 5 blok olarak yükseliyor

Bahçetepe İstanbul ve Bulvar İstanbul projelerinin yanında, Bulvar İstanbul projesinin satış ofisinin olduğu arazi üzerinde inşa edilen Nidapark Başakşehir, yaklaşık 24 bin metrekare arsa alanı üzerine yükseliyor. Proje, 5 blok halinde yükseliyor.

Nidapark Başakşehir'de en küçük daire 2+1

İçerisinde 57 metrekare ila 209 metrekare arasında 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin sıralandığı projede fiyatlar 325 bin liradan başlıyor. Nidapark Başakşehir'de bay ve bayan kapalı yüzme havuzları, fitness salonları, saunalar, hamamlar, buhar odaları, masaj odaları, kafeterya ve lounge, çocuk kulübü, bilardo salonu ve genç oyun odası, açık alanda çocuk oyun alanları, basketbol ve voleybol sahası, tenis kortu, yürüyüş yolları, seyir terasları, pergolalı oturma dinlenme alanları, çim etkinlik alanı, bitki sergi alanları, süs havuzları ve yapay tepeler, misafir otopark alanı, çok amaçlı salon, ağırlama odası, mescit ve abdesthaneler yer alıyor.

Sağlık Kent'e yakın konumda

Proje 3. Havalimanı ve Atatürk Havalimanı'nın ortasında 3. köprü bağlantı yoluna yakın bir konumda bulunuyor. Nidapark Başakşehir, 2 bin 680 yataklı Başakşehir Sağlık Kent'e, Türkiye'nin en büyük şehir meydanı ve Botanik Parkı'na yakın mesafede hayata geçiriliyor.

Nidapark Başakşehir iletişim

www.tahincioglu.com

444 4 846


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

8 ayda 57 binden fazla esnaf kepenk indirdi!
Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan ekonomik kriz işletmelerin ömrünü kısaltırken, esnafa da resmen kepenk kapattırıyor.  8 ayda kapanan işletme sayısı 30 bine yaklaşırken, 57 binden fazla esnaf da kepenk indirdi.
1933 yılında Eminönü'nde dükkan kiraları 50 TL!
Eminönü'nde Mal Müdürlüğü'nden Gühane Hastanesi karşısındaki iki dükkan elli liradan kiraya verilmiş.
Altın fiyatlarında büyük deprem! Çeyrek altın, tam altın, Ata lira fiyatlarını gören inanamadı!
Altın fiyatları Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçerken, 1 gram altın fiyatlarını görenler de inanamadı. İşte son dakika altın fiyatları 22 Eylül 2024…
Belediyelerden iki şehirde satılık arsa ve konutlar!
Belediyeler Narlıdere’de yer alan 3 adet konut ve Gaziantep’te yer alan 1 adet arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 2 Ekim ve 3 Ekim’de yapılacak.
Dacia Jogger Extreme Hybrid'de ÖTV muafiyeti fırsatı! Sıfır araç alacaklar hemen bakın! 
Sınırlı sayıdaki 2024 Model Yılı Jogger Extreme Hybrid, bu aya özel ÖTV muafiyetiyle satışta. Peki Dacia Jogger Extreme Hybrid fiyatı ne kadar? İşte 21 Eylül 2024 fiyat listesi...