13 Ağustos 2015 Perşembe

Burçkale Yapı tarafından İstanbul'un sayfiye yeri Şile'de hayata geçirilen Green Village Şile 2'de satışlar devam ediyor. 24 bin metrekare arsa alanı üzerine yükselen proje, Fatih Sultan Mehmet köprüsüne 25 dakika, Kartal'a 30 dakika mesafede hayata geçiriliyor.

Green Village Şile 2'de 157 bin 500 liraya daire

İçerisinde 60 metrekare ile 130 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 4+1, tek kat Daire, tek kat bahçe Daire, teras dubleks ve bahçe dubleks seçeneklerinin sıralandığı Green Village Şile 2'de 36 ay vade farksız taksit avantajı sunuluyor. Projede daireler 157 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Teslimler 2017 yılının Mart ayında

Teslimlerin Mart 2017'de yapılması planlanan Green Village Şile 2'de kapalı sosyal tesis, DVD room, kids Clup, gençlik adaları, atölyeler, oyun alanları, köy bakkalı, teleferik, şelale, ağaç evler, tırmanma duvarı, koşu parkuru, kütüphane, mini yaz okulu, fiskos adaları, yürüyüş alanları, su değirmeni, Hobi Bahçesi ve mini çiftlik gibi sosyal alanlar yer alıyor.

Green Village Şile 2 iletişim

greenvillagesile2.com

0216 711 35 35

0533 061 68 71 Pbx


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

TOKİ’ye borcu olanlar dikkat! Yüzde 25 indirim kampanyası yarın başlıyor!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın yüzde 25 indirim kampanyası yarın resmen başlıyor. 
Milli Emlak'tan 17 bin TL’ye arsa satışı!
Milli Emlak, yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Milli Emlak tarafından hangi şehirde 17 bin TL’ye arsa satışı yapılıyor.
Belediyelerden iki şehirde satılık arsa ve konutlar!
Belediyeler Narlıdere’de yer alan 3 adet konut ve Gaziantep’te yer alan 1 adet arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 2 Ekim ve 3 Ekim’de yapılacak.
Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’na toplu konut projesi! Dar gelirli vatandaşlara ev sahipliği yapacak!
Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’nın bir bölümüne ait yeni imar planı, Çevre Bakanlığı tarafından onaylandı. Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’nın dar gelirli vatandaşlara yönelik sosyal konut projelerine ev sahipliği yapması hedefleniyor.
8 ayda 57 binden fazla esnaf kepenk indirdi!
Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan ekonomik kriz işletmelerin ömrünü kısaltırken, esnafa da resmen kepenk kapattırıyor.  8 ayda kapanan işletme sayısı 30 bine yaklaşırken, 57 binden fazla esnaf da kepenk indirdi.