13 Ağustos 2015 Perşembe

Efsane Lezzet Develi Şimdi de Tuzla ViaMarin ‘de

Denize karşı mükemmel konumuyla dikkati çeken Develi Restoran, deniz tutkunlarının vazgeçilmez adresi olmaya aday. Her biri lezzet efsanesine dönüşmüş unutulmaz tatlarını, denize nazır eşsiz bir manzara eşliğinde misafirleri ile buluşturan Develi ViaMarin, kapalı alanıyla birlikte aynı anda 600 kişiyi ağırlayabiliyor. 100 kişilik sunum ve toplantı odasıyla özel davetleriniz için de uygun olan Develi, şık dekorasyonuyla dikkat çekiyor.

Her zaman olduğu gibi küçük misafirlerini de unutmayan Develi, çocukların eğlenceli vakit geçirip, eğitici oyunlar oynayabileceği tam donanımlı oyun odasıyla da Tuzla ViaMarin Restoranında ailece keyifli vakit geçirmenizi sağlıyor.

Tuzla ViaMarin'de ilk Develi Corner şubesini de hizmete açan marka misafirlerine bu şubesi ile ilk kez fast food konseptinde hizmet veriyor.

Kuşaktan kuşağa aktarılan lezzet hikâyesiyle Türkiye'nin en güçlü restoran gruplarından Develi, lezzet efsanesini Samatya, Kalamış, Etiler, Marin, Ataşehir, Florya ve Eminönü şubelerinde de sürdürmeye devam ediyor.

Develi Hakkında: Kuşaktan kuşağa aktarılan lezzet, ustalık, profesyonellik ve titizliğin hikâyesi olan Develi Restaurant, halen Develi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Arif Develi'nin dedesi tarafından 1912 yılında, Antep'te kuruldu. Arif Develi, 1966 yılında İstanbul'a gelerek, İstanbul'un tarihi mekânlarından Samatya'da Develi Restaurantı açtı. Bugün Samatya'da bir klasik haline gelen ve gurmelerin uğrak yeri olan Develi, Türk mutfağının zenginliğini, inceliğini en iyi şekilde yansıtıyor. Lezzet efsanesini, Samatya'dan sonra Kalamış, Etiler, Ataşehir, Florya ve Eminönü restoranlarında sürdüren Develi, son olarak Tuzla'da ViaMarin ve ViaMarin Develi Corner şubelerinin açılışını yaptı.

www.develikebap.com

Yorumlar

Diğer Haberler

İki şehirde satılık 20 gayrimenkul! Arsa, iş yeri, kargir ev...
Adana ve Elazığ'da yer alan arsa ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 3 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 
Emlak alım-satım harcına yeni düzenleme geliyor! İndirim için yasa tasarısı sunulacak!
Ak Parti hükümeti, gayrimenkul alım satımındaki tapu harç oranlarında indirime gidilmesi için yasa teklifi sunacak. İşte konu ile ilgili son dakika detayları….
Adana'da kentsel dönüşümden lüks konut projesi çıktı!
Adana'da Göl Mahallesi'nde başlayan 'kentsel dönüşüm' projesiyle ağaçlar kesilerek TOKİ tarafından lüks konutlar yapıldığı kaydedildi. İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Hıdır Çak; "Yapılan kentsel dönüşüm değil, kentsel soygundur." dedi.
Altın fiyatlarında büyük deprem! Çeyrek altın, tam altın, Ata lira fiyatlarını gören inanamadı!
Altın fiyatları Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçerken, 1 gram altın fiyatlarını görenler de inanamadı. İşte son dakika altın fiyatları 22 Eylül 2024…
Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası mevduat faizlerinde son durum! İşte banka banka faiz oranları!
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı. Peki söz konusu bu faiz kararı sonrası bankaların mevduat faizleri ne oldu? İşte banka banka 32 gün vadede 500 bin Türk Lira’nın getirisi...