12 Ağustos 2015 Çarşamba

Tatil programlarının azalmaya başladığı ve ‘Eve Dönüş Zamanı'nın yaklaştığı günlerde Koleksiyon 43 yıllık tecrübesiyle evlerinize anlam katmak üzere çalışmaya devam ediyor. 2016 ev serisinin tanıtımı için hazırlanan Koleksiyon'un yeni serisine dair ipucu niteliğinde kapsül bir ürün grubu Koleksiyon'un tüm mağazalarında yerlerini aldı ve satışa sunuldu bile.

Geleneksel dokunuşların, mitlerin ve yerel hikayelerin peşini bırakmadan modernizmle buluşturan Koleksiyon, 2016 ev serisinde de aynı dili kullanmaya devam ediyor. Rafine hatları geleneksellikle harmanlayan ürünleri tüm zamanlar ve tüm stillerle bir araya getirip kendi hikayenizi yaratabilirsiniz.

Yeni ev serisinde kanepe, sehpa, büfe, şifonyer, Yatak, orta sehpa, raf sistemi gibi ürünler yer alıyor. Bu ürünler arasında Koleksiyon mağazalarında serinin tanıtımından önce görebileceğiniz üç ürünün özelliklerine bakacak olursak;

Oscar Kanepe;Studio Kairos tarafından tasarlanan Oscar kanepe müşteri talepleri doğrultusunda oluşturulmuş olan aranılan bir model. Üçlü, ikili ve L kanepe gibi yaşadığınız alana uyum sağlayabilecek alternatiflerle sunuluyor. Kaplaması kumaş ya da suni deri olarak tercih edilebilen Oscar kanepenin ayakları ise siyah epoksi.

Terna Sehpa: Studio Kairos'un tasarımı olan yuvarlak, kare ya da elips formlarındaki Terna sehpaların tablaları açılı bir kesimle çok ince bir görünüme sahiptir. Beyaz meşe, laminant, Mermer gibi alternatifleri olan tablasının dışında çapraz bağlanan geometrik ayakları için ise epoksi malzeme kullanılıyor.

Antigone Büfe: Studio Kairos imzası taşıyan Antigone büfe, smoked kaplama ya da lake olarak alternatifleniyor. Gri, bej ve kahverengi renk seçenekleriyle beş çekmecesinin ön yüzde oluşturduğu geometrik görünüm bas-çek sistemiyle de kullanım kolaylığı sağlıyor.

Koleksiyon'un yeni ev sersinin ipucu niteliğindeki kapsül ürün grubunu görmek için Koleksiyon mağazalarına gelebilir ya da www.koleksiyon.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Koleksiyon Hakkında;

mimar Faruk Malhan tarafından 1971 yılında Ankara'da kurulan Koleksiyon mobilyadan cam, porselen ve tekstil ürünlerine oldukça zengin bir ürün gamını tam 40 yılı aşkın süredir tüketicilerin beğeni ve hizmetine sunmaktadır. Koleksiyon, 1988 yılından bugüne Tekirdağ'da 86 bin metrekarelik alanda kurulu kapasitesi ile ev ve Ofis mobilyası üretimi yaparak Londra'dan Kahire'ye dünyanın 15 ülkesinde faaliyet göstermektedir. Yeni düşünce, yeni standart ve yeni Tasarım kavramlarını sentezleyen yüksek kalitede Mobilya tasarımı anlayışıyla, endüstri ürünlerinden çok, düş ve düşüncelerin ürünlerini yaratmaya çalışan Koleksiyon'un çalışma kültürü üzerine odaklanan yenilikçi konseptleri sayesinde Türkiye ve dünyada birçok büyük şirket ofislerinde Koleksiyon Mobilya ürünlerine yer vermektedir. Ev mobilyasındaki yeni yaşam alanı kurgusu ile de dikkat çeken Koleksiyon hakkında detaylı bilgiye www.koleksiyon.com.tr'den ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Diğer Haberler

Ankara Gökdemir View'de hemen tapu fırsatı! Teslimler Ekim 2025'te!
Ankara merkezli Emre Gökdemir İnşaat tarafından Yenimahalle'de inşa edilen Gökdemir View'de hemen tapu fırsatıyla satışlar devam ediyor. Gökdemir View'de konut fiyatları ne kadar? Gökdemir View'de hangi tip konutlar var? İşte ayrıntılar...
8 ayda 57 binden fazla esnaf kepenk indirdi!
Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan ekonomik kriz işletmelerin ömrünü kısaltırken, esnafa da resmen kepenk kapattırıyor.  8 ayda kapanan işletme sayısı 30 bine yaklaşırken, 57 binden fazla esnaf da kepenk indirdi.
TOKİ 5 yeni kampanya için düğmeye bastı! Bu şehirlere 1.800 yeni konut geliyor!
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ’nin yeni projeleriyle tam 1.800 yeni konut inşa edilecek.
TOKİ’ye borcu olanlar dikkat! Yüzde 25 indirim kampanyası yarın başlıyor!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın yüzde 25 indirim kampanyası yarın resmen başlıyor. 
Kahramanmaraş'ın ‘fay etüt raporu’ sonuçları açıklandı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaklaşık olarak 7 bin 854 hektar alanda yürütülen Kahramanmaraş'ın fay etüt raporu sonuçlarını açıkladı.