12 Ağustos 2015 Çarşamba

Ant Yapı'nın TEM Otoyolu Ümraniye Kavşağı'nda hayata geçirdiği Antasya Rezidans'ta satışlar sürüyor. Dairelin 400 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldığı projenin tamamında 42 katlı Rezidans bloğu, 2 Ofis bloğu ve alışveriş merkezi yer alıyor.

Antasya Rezidans İstanbul'un iki köprüsünün ortasında

Boğaziçi Köprüsü ve FSM Köprüsü'nün ortasında yükselen Antasya Rezidans, 80 bin metrekare alan üzerine hayata geçiriliyor. CarrefourSa Ümraniye ile komşu olan proje, Üsküdar'a, Çekmeköy'e, Ataşehir'e, TEM gişelerine ve Kozyatağı'na yakın mesafede inşa ediliyor.

Teslimler Ekim ayında

Projenin içerisinde üstü açılabilen kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, fistness center, buhar odası, sauna, kafeterya, basketbol sahası, çocuk parkı ve çocuk oyun odası gibi donatılar yer alıyor. Toplam 617 adet konutun sıralandığı projede teslimlerin 205 yılının Ekim ayında yapılması planlanıyor. Antasya Rezidans'tan yüzde 25 peşinat verildikten sonra kalan tutar 120 aya kadar banka kredisi kullanılarak Ev sahibi olunabiliyor.

Antasya Residence iletişim bilgileri

www.antasya.com.tr

0216 630 67 67

Yorumlar

Diğer Haberler

TOKİ 5 yeni kampanya için düğmeye bastı! Bu şehirlere 1.800 yeni konut geliyor!
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ’nin yeni projeleriyle tam 1.800 yeni konut inşa edilecek.
8 ayda 57 binden fazla esnaf kepenk indirdi!
Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan ekonomik kriz işletmelerin ömrünü kısaltırken, esnafa da resmen kepenk kapattırıyor.  8 ayda kapanan işletme sayısı 30 bine yaklaşırken, 57 binden fazla esnaf da kepenk indirdi.
1933 yılında Eminönü'nde dükkan kiraları 50 TL!
Eminönü'nde Mal Müdürlüğü'nden Gühane Hastanesi karşısındaki iki dükkan elli liradan kiraya verilmiş.
Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’na toplu konut projesi! Dar gelirli vatandaşlara ev sahipliği yapacak!
Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’nın bir bölümüne ait yeni imar planı, Çevre Bakanlığı tarafından onaylandı. Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’nın dar gelirli vatandaşlara yönelik sosyal konut projelerine ev sahipliği yapması hedefleniyor.
TOKİ'nin Demirci'de sosyal konut projesi inşaatı başladı
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ihalesi gerçekleşen Demirci 2. Etap 142 adet sosyal konut projesinin inşaatına başlandığı açıklandı.