12 Ağustos 2015 Çarşamba

Makyol İnşaat'ın Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Makyol Yaşam Beylikdüzü, 23 bin metrekare Arsa alanı üzerinde yükseliyor. 465 konutun yer aldığı projede 72 metrekare ile 163 metrekare arasında 1+1, 2+1 ve 3+1 Daire seçenekleri yer alıyor.

Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde esşis sosyal yaşam meydanı

Acıbadem Beylikdüzü Hastanesi, Marmara Park AVM, Migros AVM'nin yanı başında inşa edilen Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde kuru temizlemeden kuaföre kadar bütün ihtiyaçların karşılanabildiği mekanlar sıralanıyor. Eşsiz bir sosyal yaşam alanı bulunan projedeki meydanda Kafeler ve Mağazalar sıralanıyor.

Teslimler 2006'da

Açık hava çocuk oyun parkı ve yeşil bir korunun yer aldığı projede çocuklara özgür oyun alanları sunuluyor. Kreş ve anaokullarının da yer aldığı projede yüzde 5 peşinat ödeyerek Ev sahibi olunabiliyor. Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde teslimlerin Eylül 2016'da yapılması planlanıyor.

Makyol Yaşam Beylikdüzü İletişim:

www.makyolyasam.com.tr

444 30 60


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası mevduat faizlerinde son durum! İşte banka banka faiz oranları!
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı. Peki söz konusu bu faiz kararı sonrası bankaların mevduat faizleri ne oldu? İşte banka banka 32 gün vadede 500 bin Türk Lira’nın getirisi...
Adana'da kentsel dönüşümden lüks konut projesi çıktı!
Adana'da Göl Mahallesi'nde başlayan 'kentsel dönüşüm' projesiyle ağaçlar kesilerek TOKİ tarafından lüks konutlar yapıldığı kaydedildi. İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Hıdır Çak; "Yapılan kentsel dönüşüm değil, kentsel soygundur." dedi.
Emlak alım-satım harcına yeni düzenleme geliyor! İndirim için yasa tasarısı sunulacak!
Ak Parti hükümeti, gayrimenkul alım satımındaki tapu harç oranlarında indirime gidilmesi için yasa teklifi sunacak. İşte konu ile ilgili son dakika detayları….
İki şehirde satılık 20 gayrimenkul! Arsa, iş yeri, kargir ev...
Adana ve Elazığ'da yer alan arsa ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 3 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 
Belediyelerden iki şehirde satılık arsa ve konutlar!
Belediyeler Narlıdere’de yer alan 3 adet konut ve Gaziantep’te yer alan 1 adet arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 2 Ekim ve 3 Ekim’de yapılacak.