12 Ağustos 2015 Çarşamba

Dijital Pazarlama ile tam entegre olmuş çağdaş bir yapı ve yeni nesil medya iletişimi anlayışıyla hizmet veren SALT İletişim Grup, müşteri portföyüne uluslararası otel zinciri Rotana'yı ekledi.

İstanbul Anadolu yakasında Maltepe'de "Burgu Arjaan by Rotana" ve "Tango Arjaan by Rotana" otellerini hizmete açan zincir, hem iş hem tatil amaçlı ziyaretler hem de uzun dönemli konaklamalar ve aileler için eşsiz bir ortam sunuyor.

Üstün hizmetleriyle sektörde fark yaratan dünyanın lider oteller zincirlerinden Rotana'nın İstanbul'daki ilk iki otelinin stratejik iletişim danışmanlığını SALT İletişim Grup yürütecek.

Rotana Hakkında:

Orta Doğu, Afrika, Güney Asya ve Doğu Avrupa'da hızla büyüyen Rotana ile dünya üzerinde 100'ün üzerinden otel işletmektedir. Rotana ‘Değerli Anlar' mottosu ile misafirlerine eşsiz konukseverliği ile yıllardır değerli anlar yaşatmaktadır. Misafirlerinin beklentilerini karşılamak için en üst seviyede servis veren markanın şemsiyesi altında Rotana Hotels & Resorts, Centro Hotels by Rotana, Rayhaan Hotels & Resorts by Rotana ve Arjaan Hotel Apartments by Rotana bulunmaktadır.

Rotana hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için rotana.com web sitesini ziyaret edebilir veya bölgesel satış ofislerinden biriyle iletişime geçebilirsiniz. 

Yorumlar

Diğer Haberler

TOKİ'nin Demirci'de sosyal konut projesi inşaatı başladı
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ihalesi gerçekleşen Demirci 2. Etap 142 adet sosyal konut projesinin inşaatına başlandığı açıklandı.
Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası mevduat faizlerinde son durum! İşte banka banka faiz oranları!
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı. Peki söz konusu bu faiz kararı sonrası bankaların mevduat faizleri ne oldu? İşte banka banka 32 gün vadede 500 bin Türk Lira’nın getirisi...
İBB, Kadıköy sahildeki gayrimenkulü restoran ve kafe olarak kullanılmak üzere 18 milyon TL'ye kiraya veriyor! 
İBB, Kadıköy sahilde dolgu alanda bulunan yapılar ve açık alanı,  restoran ve kafe olarak kullanılmak üzere 3 yıllığına kiraya veriyor. İşte ayrıntılar ve ihale tarihi... 
1933 yılında Eminönü'nde dükkan kiraları 50 TL!
Eminönü'nde Mal Müdürlüğü'nden Gühane Hastanesi karşısındaki iki dükkan elli liradan kiraya verilmiş.
Emlak alım-satım harcına yeni düzenleme geliyor! İndirim için yasa tasarısı sunulacak!
Ak Parti hükümeti, gayrimenkul alım satımındaki tapu harç oranlarında indirime gidilmesi için yasa teklifi sunacak. İşte konu ile ilgili son dakika detayları….