12 Ağustos 2015 Çarşamba

akıllı bina sektöründe sunduğu sınırsız ve eşsiz hizmetler ile adından sıkça söz ettiren Berker by Hager, prestijli iş ortaklarına bir yenisini daha ekledi. Ottoman A.Ş, Sinpaş Yapı ve Barwa ortaklığı ile gerçekleşen lüks proje, İstanbul Zeytinburnu'nun en kapsamlı projesi olmaya aday.

Deniz feneri mimarisinden esinlenilerek tasarlanan Ottomare projesinde, Berker B.IQ özel üretim antrasit ve K.1 antrasit anahtarlar kullanıldı.

Lüks projede yer alan Berker IP kontrol sayesinde; Aydınlatma, perde-panjur ve iklimlendirme kontrollerini tek bir dokunuşla yapmak mümkün oluyor.

Projede kullanılan Berker docking station ile iPhone üzerinden müzik dinlenebiliyor.

Yorumlar

Diğer Haberler

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası mevduat faizlerinde son durum! İşte banka banka faiz oranları!
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı. Peki söz konusu bu faiz kararı sonrası bankaların mevduat faizleri ne oldu? İşte banka banka 32 gün vadede 500 bin Türk Lira’nın getirisi...
Belediyelerden iki şehirde satılık arsa ve konutlar!
Belediyeler Narlıdere’de yer alan 3 adet konut ve Gaziantep’te yer alan 1 adet arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 2 Ekim ve 3 Ekim’de yapılacak.
Milli Emlak'tan 17 bin TL’ye arsa satışı!
Milli Emlak, yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Milli Emlak tarafından hangi şehirde 17 bin TL’ye arsa satışı yapılıyor.
İki şehirde satılık 20 gayrimenkul! Arsa, iş yeri, kargir ev...
Adana ve Elazığ'da yer alan arsa ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 3 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 
1933 yılında Eminönü'nde dükkan kiraları 50 TL!
Eminönü'nde Mal Müdürlüğü'nden Gühane Hastanesi karşısındaki iki dükkan elli liradan kiraya verilmiş.