11 Ağustos 2015 Salı

Kurbanlık etlerin evlerde en sağlıklı ve hijyenik koşullarda, istenen şekilde tüketilebilmesi açısından avantaj sunan Siemens MW 67440 kıyma makinesi, siyah ve gri renk kombinasyonu ve estetik tasarımı ile dikkat çekiyor.

Yine Siemens MW 67440 kıyma makinesi ile artık mutfaklarda kıyma çekmek hem çok kolay, hem de çok güvenli. Daha sağlıklı bir tüketim için kıymayı evde çekmeyi tercih edenlerin beklentilerini karşılayan Siemens MW 67440, 2000 Watt'lık motoru ile güçlü bir performansa sahip ince, orta ve kalın olmak üzere üç adet kıyma diski ile kıymanızı hızlıca hazır eder.

Emniyetli ve pratik bir şekilde kurulabilenürün, benzerlerinden üstün özellikleri sayesinde dakikada tam 3,4 kilogram et çekebilme kapasitesi ile zamandan Tasarruf sağlayarak göz dolduruyor. Siemens MW 67440 siyah - gri rengi ve estetik tasarımı ile de dikkat çekiyor.

Salata aksesuarı ile dilimleme ve rendeleme özelliğine sahip olan Siemens MW 67440 kıyma makinesi, sahip olduğu içli köfte ve sosis aparatı sayesinde zahmetli yemekler kolaylıkla yapılabiliyor. Aksesuarlar için entegre yerleştirme sistemi ile ergonomik ve kompakt bir yapısı olan MW 67440 kıyma makinesi, opsiyonel aksesuarlarla daha da geliştirilebiliyor.

Yorumlar

Diğer Haberler

Citroen'den tüm modellerde sıfır faizli kredi imkanı!
İkinci el otomobil fiyatlarının sıfır fiyatlara yakın olduğu ve hatta bazı sıfır modellerden yüksek olduğu dönemde Fransız devi Citroen çarpıcı kampanya başlattığı ifade edildi. 
Adana'da kentsel dönüşümden lüks konut projesi çıktı!
Adana'da Göl Mahallesi'nde başlayan 'kentsel dönüşüm' projesiyle ağaçlar kesilerek TOKİ tarafından lüks konutlar yapıldığı kaydedildi. İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Hıdır Çak; "Yapılan kentsel dönüşüm değil, kentsel soygundur." dedi.
Tarım Kredi'de elektronik ürünlerde 30 Eylül'e kadar indirim fırsatı! 
Tarım Kredi'de ilk kez elektronik ürünlerin satışını başlatarak, tablet, cep telefonu ve akıllı saat gibi teknolojik cihazları uygun fiyatlarla tüketicilere sunacağını açıkladı.
TOKİ'nin Demirci'de sosyal konut projesi inşaatı başladı
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ihalesi gerçekleşen Demirci 2. Etap 142 adet sosyal konut projesinin inşaatına başlandığı açıklandı.
8 ayda 57 binden fazla esnaf kepenk indirdi!
Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan ekonomik kriz işletmelerin ömrünü kısaltırken, esnafa da resmen kepenk kapattırıyor.  8 ayda kapanan işletme sayısı 30 bine yaklaşırken, 57 binden fazla esnaf da kepenk indirdi.