11 Ağustos 2015 Salı

1 Eylül tarihine kadar sürecek kampanyada tüm daireler yüzde 10 oranında indirimle satışa sunuluyor.

Greenist tatili dört mevsime yayıyor

"Dört mevsim Tatil vadediyoruz" ilkesiyle yola çıkan, bölgenin en yeşil projesi Greenist'te yaz tüm güzelliğiyle devam ediyor. Açık-kapalı yüzme havuzlarının, eşsiz peyzaj mimarinin, çocuklara yönelik oyun alanlarının ve sosyal tesislerin şehrin içinde "tatilde" hissi yarattığını belirten Saray Grup Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı Dikici "Malum, artık yoğun metropol hayatında hiçbirimiz uzun tatiller yapamıyoruz. Bizler de tatili evlerimize getirelim istedik ve bunun için hiçbir detaydan kaçınmadık. Bu keyfi yaşatmayı kolaylaştırmak için de, 1 Eylül'e kadar tüm dairelerimde yüzde 10 oranında indirim uyguluyoruz" dedi.

www.greenist.com.tr

1980'den bu yana geliştirdiği yenilikçi ve öncü inşaat iç ve dış cephe çözümleriyle geleceğin Mimari yapılarının inşa edilmesinde büyük rol oynayan Saray Grup, Greenist ile bu anlayışını artık Konut projelerine de taşıyor.

Alüminyum sektöründe 1980'den bu yana faaliyet gösteren Saray, Türkiye'nin önde gelen üreticilerinden biri olarak sayısız kez ihracat ödülü kazandı.

Yorumlar

Diğer Haberler

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası mevduat faizlerinde son durum! İşte banka banka faiz oranları!
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı. Peki söz konusu bu faiz kararı sonrası bankaların mevduat faizleri ne oldu? İşte banka banka 32 gün vadede 500 bin Türk Lira’nın getirisi...
1933 yılında Eminönü'nde dükkan kiraları 50 TL!
Eminönü'nde Mal Müdürlüğü'nden Gühane Hastanesi karşısındaki iki dükkan elli liradan kiraya verilmiş.
Milli Emlak'tan 17 bin TL’ye arsa satışı!
Milli Emlak, yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Milli Emlak tarafından hangi şehirde 17 bin TL’ye arsa satışı yapılıyor.
TOKİ’ye borcu olanlar dikkat! Yüzde 25 indirim kampanyası yarın başlıyor!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın yüzde 25 indirim kampanyası yarın resmen başlıyor. 
TOKİ 5 yeni kampanya için düğmeye bastı! Bu şehirlere 1.800 yeni konut geliyor!
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ’nin yeni projeleriyle tam 1.800 yeni konut inşa edilecek.