11 Ağustos 2015 Salı

3D Printshow İstanbul, mimar ve iç mimarların bilgisayar ortamında tasarladıkları her türlü projenin 3 boyutlu maketini, daha hızlı, daha kolay ve daha ekonomik yoldan basabilmeyi sağlayan 3D yazıcıları sergileyecek. Geleceğin yaşam alanlarını şekillendiren Mimarlar, 10 Eylül 2015 Perşembe günü Tüyap'ta kapılarını açacak olan organizasyonu ziyaret ederek, alanlarıyla ilgili 3 boyutlu baskı teknolojilerini yerinde görebilecek.

Tarsus Group'un, bu yıl Mayıs ayında Londra'da başlayıp sırasıyla California, Paris ve Dubai ile devam edecek "3D Printshow Global Serisi"nin Türkiye ayağı SIGN İstanbul fuarı oldu.  "Alanında Avrasya'nın her yıl düzenlenen en büyük Ticari organizasyonu" olarak kabul edilen SIGN İstanbul'un, Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki 11. Salonda açtığı 3D Printshow özel bölümünde, 3 boyutlu yazıcı firmaları, pek çok alanda olduğu gibi mimariyle de ilgili yeni uygulama ve çözümlerini sunacak.

3D Printshow etkinliğinin California'dan önce İstanbul'daki yeni durağı olan SIGN İstanbul'da, 3 boyutlu yazıcıların ve baskı teknolojilerinin yanı sıra her türlü Reklam ve tanıtıma ilişkin en yeni ürün, uygulama, makine ve ekipmanlar bir arada yer alacak.

3D Printshow İstanbul ile ilgili detaylı bilgi ve online davetiye almak isteyenler, organizasyonun resmi internet sayfası 3dprintshowistanbul.comadresini ziyaret edebilirler.

Yorumlar

Diğer Haberler

Adana'da kentsel dönüşümden lüks konut projesi çıktı!
Adana'da Göl Mahallesi'nde başlayan 'kentsel dönüşüm' projesiyle ağaçlar kesilerek TOKİ tarafından lüks konutlar yapıldığı kaydedildi. İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Hıdır Çak; "Yapılan kentsel dönüşüm değil, kentsel soygundur." dedi.
Altın fiyatlarında büyük deprem! Çeyrek altın, tam altın, Ata lira fiyatlarını gören inanamadı!
Altın fiyatları Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçerken, 1 gram altın fiyatlarını görenler de inanamadı. İşte son dakika altın fiyatları 22 Eylül 2024…
8 ayda 57 binden fazla esnaf kepenk indirdi!
Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan ekonomik kriz işletmelerin ömrünü kısaltırken, esnafa da resmen kepenk kapattırıyor.  8 ayda kapanan işletme sayısı 30 bine yaklaşırken, 57 binden fazla esnaf da kepenk indirdi.
Emlak alım-satım harcına yeni düzenleme geliyor! İndirim için yasa tasarısı sunulacak!
Ak Parti hükümeti, gayrimenkul alım satımındaki tapu harç oranlarında indirime gidilmesi için yasa teklifi sunacak. İşte konu ile ilgili son dakika detayları….
İBB, Kadıköy sahildeki gayrimenkulü restoran ve kafe olarak kullanılmak üzere 18 milyon TL'ye kiraya veriyor! 
İBB, Kadıköy sahilde dolgu alanda bulunan yapılar ve açık alanı,  restoran ve kafe olarak kullanılmak üzere 3 yıllığına kiraya veriyor. İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...