10 Ağustos 2015 Pazartesi

Gedizler Yapı tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Ev're Gedizler'de hemen teslim dairelerin satışları devam ediyor. Yüzde 13 indirim avantajının sunulduğu projede 45 metrekare ile 198 metrekare arasında değişen 448 adet 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 Daire seçenekleri sıralanıyor.

Ev're Gedizler'de fiyatlar 167 bin liradan başlıyor

Fiyatların 167 bin lira ile 880 bin lira arasında değiştiği proje Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15 dakika, metro ve şehir hastanesine ise 5 dakika uzaklıkta yükseliyor.  Ev're Gedizler'de havuz cafe, çok amaçlı spor alanları, tenis kortu, basketbol sahası, voleybol sahası, yürüyüş parkuru, bisiklet ve paten yolu, açık hava pilates alanı, fitness, sauna, vitamin bar, 550 metrekare açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, süs havuzları, çocuk oyun alanlarının yanı sıra kapalı ve açık otopark yer alıyor.

Ev’re Gedizler iletişim bilgileri 

www.ev-re.com

0 216 311 88 00


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

Tarım Kredi'de elektronik ürünlerde 30 Eylül'e kadar indirim fırsatı! 
Tarım Kredi'de ilk kez elektronik ürünlerin satışını başlatarak, tablet, cep telefonu ve akıllı saat gibi teknolojik cihazları uygun fiyatlarla tüketicilere sunacağını açıkladı.
Citroen'den tüm modellerde sıfır faizli kredi imkanı!
İkinci el otomobil fiyatlarının sıfır fiyatlara yakın olduğu ve hatta bazı sıfır modellerden yüksek olduğu dönemde Fransız devi Citroen çarpıcı kampanya başlattığı ifade edildi. 
Kahramanmaraş'ın ‘fay etüt raporu’ sonuçları açıklandı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaklaşık olarak 7 bin 854 hektar alanda yürütülen Kahramanmaraş'ın fay etüt raporu sonuçlarını açıkladı.
Dacia Jogger Extreme Hybrid'de ÖTV muafiyeti fırsatı! Sıfır araç alacaklar hemen bakın! 
Sınırlı sayıdaki 2024 Model Yılı Jogger Extreme Hybrid, bu aya özel ÖTV muafiyetiyle satışta. Peki Dacia Jogger Extreme Hybrid fiyatı ne kadar? İşte 21 Eylül 2024 fiyat listesi... 
İki şehirde satılık 20 gayrimenkul! Arsa, iş yeri, kargir ev...
Adana ve Elazığ'da yer alan arsa ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 3 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.