4 Ağustos 2015 Salı

Ağaoğlu İnşaat tarafından Ataşehir'de inşa edilen Ağaoğlu My Newwork'te satışlar devam ediyor. 106 metrekare ile 172 metrekare arasında ofislerin yer aldığı projede teslimlerin Mart 2017'de yapılması planlanıyor.

Ağaoğlu My Newwork'te satışlar metrekare üzerinden

Ofislerin yanı sıra Mağazalar, eğlence üniteleri, tiyatro alanları ve restoranların bulunduğu Ağaoğlu My Newwork'teki ofisler, metrekare birim fiyatları üzerinden satılıyor.

Proje merkezi bir konumda yükseliyor

Metrekaresinin 5 bin 20 dolardan başlayan proje, Ağaoğlu My Prestige projesine ve Fenerbahçe Ülker Sports Arena'ya yakın bir mesafede konumlanıyor. Ağaoğlu My Newwork'te bedelin yarısı peşin ödendiğinde kalan tutar için 30 ay 0 Faiz ile Ofis sahibi olunabiliyor.

Ağaoğlu My Newwork iletişim

www.my-newwork.com

444 6 777


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

TOKİ 5 yeni kampanya için düğmeye bastı! Bu şehirlere 1.800 yeni konut geliyor!
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ’nin yeni projeleriyle tam 1.800 yeni konut inşa edilecek.
Kahramanmaraş'ın ‘fay etüt raporu’ sonuçları açıklandı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaklaşık olarak 7 bin 854 hektar alanda yürütülen Kahramanmaraş'ın fay etüt raporu sonuçlarını açıkladı.
Belediyelerden iki şehirde satılık arsa ve konutlar!
Belediyeler Narlıdere’de yer alan 3 adet konut ve Gaziantep’te yer alan 1 adet arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 2 Ekim ve 3 Ekim’de yapılacak.
Milli Emlak'tan 17 bin TL’ye arsa satışı!
Milli Emlak, yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Milli Emlak tarafından hangi şehirde 17 bin TL’ye arsa satışı yapılıyor.
İki şehirde satılık 20 gayrimenkul! Arsa, iş yeri, kargir ev...
Adana ve Elazığ'da yer alan arsa ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 3 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.