4 Ağustos 2015 Salı

Zincir marka olma hedefiyle yola çıkan Point Otel, Anadolu'daki ilk imzasını Ankara'da attı. "Sanayi şehirleri hedefimizde" diyen Point Otel Point Hotel Management Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Özbek, planlarında İzmir ve Konya'nın olduğunu belirtti.

Sabah.com.tr'de yer alan Betül Alakent'in haberine göre, İstanbul'da kendisine ait dört oteli bulunan ve zincir otel markası olma hedefiyle iki yıl önce Point Hotel Management şirketini hayata geçiren Özbek Turizm Grubu, Anadolu'daki ilk imzayı başkente attı. Ankara'da 150 odalı, 5 yıldızlı bir oteli işletecek olan şirketin sıradaki hedefi, İzmir ve Konya.

GÖKHAN ÖZBEK: KÜLTÜREL YATIRIMLAR ŞEHRİ ENTEGRE BİR ŞEKİLDE BESLİYOR

İş dünyasının Anadolu'da vazgeçilmez otellerinden olacağız" diyen Gökhan Özbek, sanayileşmiş şehirlerin kendilerinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu söyledi. Ankara'daki otel için 5 ay önce sözleşme imzaladıklarını belirten Özbek, "Çukurambar bölgesinde, 150 odalı, 5 yıldızlı otelin işletmesini Point Otel Ankara markasıyla biz yapacağız. Tesis, 2016 Mayıs'ta açılacak. İzmir'de de görüşmelerimiz devam ediyor. 1-2 yıla İzmir Alsancak'ta yer almayı planlıyoruz" dedi.

TURİZM SEKTÖRÜ CİDDİ BİR İVME YAKALADI

Gökhan Özbek, Türkiye'nin son 10 yıllık Turizm haritasını şöyle değerlendirdi: "Turizm çok entegre bir sektör. Yapılan her Yatırım, yollar, hastaneler, sosyal alanlar, AVM'ler, kültürel yatırımlar şehri entegre bir şekilde besliyor. Bunların hepsi birden yukarı çıkıyorsa, turizm de yükseliyor. Son 10 yılda şehirlerimizde yaşam kalitesi yükseldi ve global şirketlerin Türkiye'ye karşı güveninin artması turizme artı olarak yansıdı. Bu ivmenin yükseleceğine inanıyorum."

Türkiye'de turizm sektörünün ciddi bir ivme yakaladığını aktaran Özbek, yerli yatırımcının yabancı zincirlerle çalışmasının artık zorunlu olmadığını belirtti. Yerli markaların uluslararası işletme standardına ulaştığını vurgulayan Özbek, sözlerine şöyle devam etti: "Bizim hem Yatırımcı hem de işletmeci şapkamız olduğu için yatırımcıyı yabancı zincir markalara oranla daha iyi anlayabiliyoruz. Yaptığımız sözleşmelerde elimizi taşın altına koyuyoruz. Yatırımcılara, ayağı yere basan ve kar marjı daha yüksek işletme modelleri sunabiliyoruz. 

Yorumlar

Diğer Haberler

Belediyelerden iki şehirde satılık arsa ve konutlar!
Belediyeler Narlıdere’de yer alan 3 adet konut ve Gaziantep’te yer alan 1 adet arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 2 Ekim ve 3 Ekim’de yapılacak.
İBB, Kadıköy sahildeki gayrimenkulü restoran ve kafe olarak kullanılmak üzere 18 milyon TL'ye kiraya veriyor! 
İBB, Kadıköy sahilde dolgu alanda bulunan yapılar ve açık alanı,  restoran ve kafe olarak kullanılmak üzere 3 yıllığına kiraya veriyor. İşte ayrıntılar ve ihale tarihi... 
8 ayda 57 binden fazla esnaf kepenk indirdi!
Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan ekonomik kriz işletmelerin ömrünü kısaltırken, esnafa da resmen kepenk kapattırıyor.  8 ayda kapanan işletme sayısı 30 bine yaklaşırken, 57 binden fazla esnaf da kepenk indirdi.
Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’na toplu konut projesi! Dar gelirli vatandaşlara ev sahipliği yapacak!
Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’nın bir bölümüne ait yeni imar planı, Çevre Bakanlığı tarafından onaylandı. Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’nın dar gelirli vatandaşlara yönelik sosyal konut projelerine ev sahipliği yapması hedefleniyor.
Dacia Jogger Extreme Hybrid'de ÖTV muafiyeti fırsatı! Sıfır araç alacaklar hemen bakın! 
Sınırlı sayıdaki 2024 Model Yılı Jogger Extreme Hybrid, bu aya özel ÖTV muafiyetiyle satışta. Peki Dacia Jogger Extreme Hybrid fiyatı ne kadar? İşte 21 Eylül 2024 fiyat listesi...