4 Ağustos 2015 Salı

ORKA®SMILE'ın bombeli ön yüzünde yer alan şık detay ile banyolar adeta gülümsüyor. Alttan gömme geniş LED aydınlatmalı mineral lavabosu ile üst modüldeki gövde aynalı, IP44 normunda LED aydınlatmalı aplikli ve özel ayna altı LED ışıklı ekolojik aynasıile banyolar artık daha ferah, daha ışıltılı... Frenli çekmecesi, gövde ve kapakları ile parlak /desenli membran ile geniş iç hacimli boy dolabı meşe, ceviz, ve parlak beyaz renk alternatifleri ile 100 ve 120 cm ölçüleri ileSMILE ORKA® Banyo 2015 Koleksiyonu'nda yer alıyor.

ORKA Smile - Gülümseyen banyolar için teknolojik tasarımlar...

Son Teknoloji ile üretilen Banyo Mobilyaları ile her zevke ve bütçeye yönelik estetik ve fonksiyonel çözümler sunan ORKA®Banyo, Banyo Mobilyaları sektörünün öncüsü olmanın sorumluluğuyla, kaliteli, inovatif, trendleri belirleyici, çevreye dost ve insan sağlığına saygılı ürünlere imza atarak sektöre öncülük yapmaya devam ediyor.

ORKA®Banyo farklı zevklerden ve yaşam tarzlarından ilham aldığı tasarımları ile retro, klasik, Modern, ve sade çizgileri ORKA®Banyo 2015 Koleksiyonunda tüketicilerine sunuyor. Talep inovasyonu çerçevesinde estetik ve kullanıma uygun tasarımlar ile oluşturulan banyo modellerini renkli puflar, yekpare boy aynaları, natürel ağaç tasarımlar, çekmece içi farklı kaplamalar ve zenginleştirilmiş çekmece separatörleri ile tamamlıyor.

ORKA®Banyo 1992'den günümüze dünya standartlarında kalitede, esnek kullanım alanlarına sahip, insan ve çevre sağlığına önem veren, kolay kurulumu olan, modüler ve konforlu ürünler üreterek banyo mobilyaları pazarına ilham verecek yenilikleri hayata geçirmeye devam ediyor.

ORKA®Banyo hakkında:

Banyo Mobilyası alanında uzmanlaşmayı tercih eden; tüm birikim ve deneyimini bu alana yönlendirerek, büyük bir marka olmayı başaran ORKA® Banyo Türkiye'de 1992'den bugüne şık ve kullanışlı banyo mobilyaları üretmektedir. Bugün 200'ün üzerinde personeli ve 50.000 m2açık Arazi üzerinde 20.000 m2kapalı alanda, dünya standartlarında kalitede üretim yapan ORKA®Banyo, ürünleri iletüm Türkiye'de 300'den fazla satış noktasında, 1 milyondan fazla evde ve 44 ülkede tüketiciyle buluşuyor...Tüm ürünlerde, Sanayi Bakanlığı'nca onaylı garanti belgesi bulunurken 2008 yılında dünyanın birçok ülkesinde ORKA®markası tescillenmiştir. "Her aşamada kalite" ilkesi ile hedeflerine koşan ORKA®Banyo marka bilinirliğini ve pazar payını artırarak liderliğini sürdürmektedir. Kaliteden ödün vermeyen ORKA®Banyo'da üretim süreçlerinde kullanılan hammadde ve yarımamuller TSE ve CE kriterlerine uygundur.

Ürünlerinin sağlamlığı ve güvenliği belgelenen ORKA®Banyo, uluslararası akreditasyona sahip denetleme ve sertifikasyon çalışmaları çerçevesinde bağımsız denetleme firması TÜVNORD ile yapılan başarılı çalışmalar ile ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve Müşteri Şikayetleri Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgelerine sahiptir. Banyo mobilyaları sektöründe Türkiye'de bir ilki yerine getiren ORKA®Banyo'nun kalitesi, TÜV Rheinland tarafından verilen, üstün kalite, dayanıklılık ve güvenliğin sembolü olan GS Sertifikası ile bir kez daha tescillenmiştir.Ayrıca, FSC™ Orman Yönetim Konseyi Belgeleri ile de doğanın korunmasına ve Sürdürülebilir yaşam alanlarına destek olma çabalarını üretim süreçlerine yansıttığını ispatlamaktadır. 

Yorumlar

Diğer Haberler

Citroen'den tüm modellerde sıfır faizli kredi imkanı!
İkinci el otomobil fiyatlarının sıfır fiyatlara yakın olduğu ve hatta bazı sıfır modellerden yüksek olduğu dönemde Fransız devi Citroen çarpıcı kampanya başlattığı ifade edildi. 
Kahramanmaraş'ın ‘fay etüt raporu’ sonuçları açıklandı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaklaşık olarak 7 bin 854 hektar alanda yürütülen Kahramanmaraş'ın fay etüt raporu sonuçlarını açıkladı.
Belediyelerden iki şehirde satılık arsa ve konutlar!
Belediyeler Narlıdere’de yer alan 3 adet konut ve Gaziantep’te yer alan 1 adet arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 2 Ekim ve 3 Ekim’de yapılacak.
TOKİ'nin Demirci'de sosyal konut projesi inşaatı başladı
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ihalesi gerçekleşen Demirci 2. Etap 142 adet sosyal konut projesinin inşaatına başlandığı açıklandı.
Milli Emlak'tan 17 bin TL’ye arsa satışı!
Milli Emlak, yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Milli Emlak tarafından hangi şehirde 17 bin TL’ye arsa satışı yapılıyor.