4 Ağustos 2015 Salı

Manisa Soma ve Salihli ilçelerinde yapımı devam eden TOKİ inşaatlarını inceleyen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, bu ilçelerden 5 bin 500 konutun yapılacağı Yunus Emre ilçesine geçti. Burada Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'yi ziyaret eden Turan, dev projenin bin 158 konutluk ilk etap ihalesinin tarihini açıkladı.

Birinci etap ihalesi 30 Eylül’de

Manisa'daki projenin Türkiye'ye örnek olacak projelerden biri olduğunun altını çizen TOKİ Başkanı Turan, "Yunus Emre Belediyesi ve bizler bu proje üzerinde ciddi bir çalışma yürüttük. Projeyi, sıradan konutlar değil, yeni bir yaşam alanı oluşturmak için hazırladık. İçerisinde bin 158 konutun yanı sıra cami, ticaret alanı ve ofis binalarının bulunduğu projenin birinci etap ihalesine 30 Eylül günü çıkacağız" dedi.

Yorumlar

Diğer Haberler

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası mevduat faizlerinde son durum! İşte banka banka faiz oranları!
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı. Peki söz konusu bu faiz kararı sonrası bankaların mevduat faizleri ne oldu? İşte banka banka 32 gün vadede 500 bin Türk Lira’nın getirisi...
Belediyelerden iki şehirde satılık arsa ve konutlar!
Belediyeler Narlıdere’de yer alan 3 adet konut ve Gaziantep’te yer alan 1 adet arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 2 Ekim ve 3 Ekim’de yapılacak.
Kahramanmaraş'ın ‘fay etüt raporu’ sonuçları açıklandı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaklaşık olarak 7 bin 854 hektar alanda yürütülen Kahramanmaraş'ın fay etüt raporu sonuçlarını açıkladı.
8 ayda 57 binden fazla esnaf kepenk indirdi!
Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan ekonomik kriz işletmelerin ömrünü kısaltırken, esnafa da resmen kepenk kapattırıyor.  8 ayda kapanan işletme sayısı 30 bine yaklaşırken, 57 binden fazla esnaf da kepenk indirdi.
TOKİ'nin Demirci'de sosyal konut projesi inşaatı başladı
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ihalesi gerçekleşen Demirci 2. Etap 142 adet sosyal konut projesinin inşaatına başlandığı açıklandı.