4 Ağustos 2015 Salı

Manisa Soma ve Salihli ilçelerinde yapımı devam eden TOKİ inşaatlarını inceleyen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, bu ilçelerden 5 bin 500 konutun yapılacağı Yunus Emre ilçesine geçti. Burada Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'yi ziyaret eden Turan, dev projenin bin 158 konutluk ilk etap ihalesinin tarihini açıkladı.

Birinci etap ihalesi 30 Eylül’de

Manisa'daki projenin Türkiye'ye örnek olacak projelerden biri olduğunun altını çizen TOKİ Başkanı Turan, "Yunus Emre Belediyesi ve bizler bu proje üzerinde ciddi bir çalışma yürüttük. Projeyi, sıradan konutlar değil, yeni bir yaşam alanı oluşturmak için hazırladık. İçerisinde bin 158 konutun yanı sıra cami, ticaret alanı ve ofis binalarının bulunduğu projenin birinci etap ihalesine 30 Eylül günü çıkacağız" dedi.

Yorumlar

Diğer Haberler

Tarım Kredi'de elektronik ürünlerde 30 Eylül'e kadar indirim fırsatı! 
Tarım Kredi'de ilk kez elektronik ürünlerin satışını başlatarak, tablet, cep telefonu ve akıllı saat gibi teknolojik cihazları uygun fiyatlarla tüketicilere sunacağını açıkladı.
Citroen'den tüm modellerde sıfır faizli kredi imkanı!
İkinci el otomobil fiyatlarının sıfır fiyatlara yakın olduğu ve hatta bazı sıfır modellerden yüksek olduğu dönemde Fransız devi Citroen çarpıcı kampanya başlattığı ifade edildi. 
İki şehirde satılık 20 gayrimenkul! Arsa, iş yeri, kargir ev...
Adana ve Elazığ'da yer alan arsa ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 3 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 
Dacia Jogger Extreme Hybrid'de ÖTV muafiyeti fırsatı! Sıfır araç alacaklar hemen bakın! 
Sınırlı sayıdaki 2024 Model Yılı Jogger Extreme Hybrid, bu aya özel ÖTV muafiyetiyle satışta. Peki Dacia Jogger Extreme Hybrid fiyatı ne kadar? İşte 21 Eylül 2024 fiyat listesi... 
TOKİ 5 yeni kampanya için düğmeye bastı! Bu şehirlere 1.800 yeni konut geliyor!
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ’nin yeni projeleriyle tam 1.800 yeni konut inşa edilecek.