4 Ağustos 2015 Salı

Türkiye'nin en lüks ve konforlu yurdu Konforist, özellikle şehir dışından gelen ve İstanbul'da eğitim-öğretim hayatına başlayan öğrenciler arasında en çok talebi Antalya'dan alıyor. Antalya'yı sırasıyla İzmir, Bursa, Adana ve Mersin izliyor.

Yeni eğitim-öğretim döneminde İstanbul'da öğretim hayatına başlayacak olan öğrencilerin %40'ı şehir dışından geliyor. Üniversiteyi yeni kazanan öğrencilerin ve ailelerinin en fazla önem verdikleri konuların başında ise güvenilir bir ortamda doğru Yurt seçimi geliyor. Konforist; güvenirliği, kaliteli hizmet anlayışı ve sunduğu ayrıcalıklarla farklı şehirlerden İstanbul'a gelen ve öğrenim hayatına burada başlayacak olan öğrencilerin gözdesi oldu.

Kız ve erkek yurdu olarak toplamda 500 kişilik kapasiteye sahip Konforist, şehir dışından gelen öğrencilerin ilk tercihi oldu. Konforist'e en çok kayıt Antalyalı öğrencilerden geldi. Antalya'yı sırasıyla İzmir, Bursa, Adana ve Mersin takip etti.

Öğrenciler istedi Konforist yaptı

Öğrencilerle tek tek görüşen Türkiye'nin en konforlu Öğrenci yurdu Konforist, istek ve beklentileri değerlendirdi. İlki geçen yıl hizmet vermeye başlayan Konforist'in bu görüşmeler sonrasında hayata geçirdiği yurtlarda kız öğrenciler için kuaför, fitness salonu, yüzme havuzu, hobi mutfağı, jakuzi, Türk hamamı ve kapalı havuz yer alıyor. Bu yıl yeni eğitim öğretim yılıyla birlikte öğrencileri ağırlamaya hazırlanan erkek yurdunda ise playstation ve TV odaları, Gentlaman Club, bilardo, masa tenisi gibi oyunların bulunduğu sosyal alanlar yer alıyor. Tüm bunlara ek olarak keyifle maç izlenecek TV odaları ve aletli, aletsiz olmak üzere iki ayrı fitness salonu bulunuyor.

Oda fiyatları 925 TL’den başlıyor

Türkiye'nin en konforlu Öğrenci Yurdu olarak üniversite öğrencilerine yüksek standartlarda Konaklama çözümleri sunan Konforist erkek Öğrenci yurdunda oda fiyatları aylık 925 TL, kız öğrenci yurdunda ise 1.000 TL'den başlıyor. 


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

Konutta kolay kredinin yolu açılıyor!
BDDK,, bireysel ve konut kredilerinde daha önce yüzde 150 şeklinde belirlediği ilave risk ağırlıklarını düşürdü. Bazı bankaların yeni döneme hazırlık amacıyla uzun vadeli konut ve taşıt kredisi faizlerini düşürmeye başlaması da dikkat çekti.
Citroen'den tüm modellerde sıfır faizli kredi imkanı!
İkinci el otomobil fiyatlarının sıfır fiyatlara yakın olduğu ve hatta bazı sıfır modellerden yüksek olduğu dönemde Fransız devi Citroen çarpıcı kampanya başlattığı ifade edildi. 
Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası mevduat faizlerinde son durum! İşte banka banka faiz oranları!
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı. Peki söz konusu bu faiz kararı sonrası bankaların mevduat faizleri ne oldu? İşte banka banka 32 gün vadede 500 bin Türk Lira’nın getirisi...
Tarım Kredi'de elektronik ürünlerde 30 Eylül'e kadar indirim fırsatı! 
Tarım Kredi'de ilk kez elektronik ürünlerin satışını başlatarak, tablet, cep telefonu ve akıllı saat gibi teknolojik cihazları uygun fiyatlarla tüketicilere sunacağını açıkladı.
Milli Emlak'tan 17 bin TL’ye arsa satışı!
Milli Emlak, yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Milli Emlak tarafından hangi şehirde 17 bin TL’ye arsa satışı yapılıyor.