4 Ağustos 2015 Salı

Şehir Rehberi konseptiyle hazırlanan akfen GYO'nun 2014 Faaliyet Raporu, Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi tarafından faaliyet raporlarının değerlendirildiği ‘2014 Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri'nde Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı' kategorisinde ‘Altın' ödüle değer görüldü. 

Ekonomik Şehir Otelciliği alanında Türkiye'nin ilk ve tek Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olan akfen GYO, her yıl farklı konseptlerde hazırlanan faaliyet raporlarıyla iletişim alanında dünyanın önde gelen markalarını geride bırakarak, uluslararası ödüller kazanmaya devam ediyor.

Akfen GYO'nun ‘Şehir Rehberi' (City Guide) konsepti ile hazırlanan 2014 Faaliyet Raporu, iletişim alanında dünyanın en itibarlı platformlarından biri olarak gösterilen Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (League of American Communications Professionals-LACP-) tarafından düzenlenen ‘2014 Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri'nde (2014 Vision Awards) ‘Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı' kategorisinde jüriden 100 üzerinden 98 puan alarak ‘Altın' ödüle layık görüldü.

Tasarım dili ile öne çıkıyor

Konseptinin yanı sıra içeriği ve formatı ile de öne çıkan Akfen GYO'unun 2014 Faaliyet Raporu, yirmi beş ülkeden 1.000'e yakın başvurunun gerçekleştiği yarışmada, dünya sıralamasında 98., Avrupa, Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesinde 47. ve Türkiye'nin en iyi 20 faaliyet raporu arasında yer aldı. Finar Kurumsal tarafından hazırlanan ve Tasarım dili, format fikri ve ebadıyla farklılaşan rapor, kullanışlı yapısı ile dikkat çekiyor.

Bu ödül ekip olabilme kabiliyetinin bir sonucudur

2014 Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Akfen GYO Genel Müdürü Vedat Tural, "Türkiye'nin sadece Şehir Otelciliği konseptine odaklı ilk ve tek Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olarak faaliyet gösteriyoruz. Dolayısıyla sektörümüz açısından hemen her alanda inovatif olma misyonu ile hareket ediyoruz ve bu düşünceyi destekleyen bir ortamda çalışıyoruz. Klasik raporlama yaklaşımından öte, merak uyandıran ve alışılagelmiş düşünce şeklini değiştiren çalışmalara imza atmaya gayret ediyoruz. Aldığımız bu ödülü ekip olabilme kabiliyetinin bir yansıması olarak görüyoruz. Bu başarıda emeği bulunan bütün Akfen GYO ekibine ve bizlerden desteğini esirgemeyen yönetim kurulumuza bir kere daha teşekkürlerimi sunuyorum. Önümüzdeki yıllarda da iyi bir ekip olarak en iyisini sunmaya devam edeceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Amerikan İletişim Profesyoneller Ligi (LACP) hakkında

Halkla ilişkiler sektöründe en iyi uygulamaların tartışılabilmesi ve de örnek iletişim yeteneklerine sahip olan şirketlerin ödüllendirileceği bir platform oluşturulması amacıyla kurulan LACP, 2001 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Kuruluş amacı kapsamında e-posta yoluyla dağıtılan aylık bir bülten yayınlayarak üç ayda bir iletişim alanı içerisinde çeşitli branşlara yönelik yarışmalar düzenleyen LACP'ın 30 binden fazla üyesi bulunmaktadır. LACP'ın düzenli olarak organize ettiği yarışmalara her yıl dünyanın dört bir tarafında yer alan en saygın kurumlardan yüzlerce katılım gerçekleşmektedir. 2014 yılı Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri'ne bu yıl 25 ülkeden 1000'e yakın firma başvuruda bulunmuştur.

Yorumlar

Diğer Haberler

TOKİ 5 yeni kampanya için düğmeye bastı! Bu şehirlere 1.800 yeni konut geliyor!
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ’nin yeni projeleriyle tam 1.800 yeni konut inşa edilecek.
Altın fiyatlarında büyük deprem! Çeyrek altın, tam altın, Ata lira fiyatlarını gören inanamadı!
Altın fiyatları Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçerken, 1 gram altın fiyatlarını görenler de inanamadı. İşte son dakika altın fiyatları 22 Eylül 2024…
Belediyelerden iki şehirde satılık arsa ve konutlar!
Belediyeler Narlıdere’de yer alan 3 adet konut ve Gaziantep’te yer alan 1 adet arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 2 Ekim ve 3 Ekim’de yapılacak.
İki şehirde satılık 20 gayrimenkul! Arsa, iş yeri, kargir ev...
Adana ve Elazığ'da yer alan arsa ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 3 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 
TOKİ'nin Demirci'de sosyal konut projesi inşaatı başladı
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ihalesi gerçekleşen Demirci 2. Etap 142 adet sosyal konut projesinin inşaatına başlandığı açıklandı.