4 Ağustos 2015 Salı

ISVEA'nın tasarımda sınırları zorlayan IsveArte dekor uygulaması, banyolarda moda rüzgarları estirecek birbirinden özgün tasarımlar sunuyor.

Modern formlu çanak Lavabo üzerine uyarlanmış geometrik desenler ve çiçek motifleri ile dikkat çeken IsveArte, moda yaratan tasarımlarıyla banyolara sıradanlıktan uzak farklı bir soluk getiriyor.

DecorPlus yüzey teknolojisi ile üretilen IsveArte dekorları, özel sır uygulaması ile Temizlik malzemelerinin ve çevresel koşulların verdiği olumsuz etkilerinden korunuyor, solmuyor, aşınmıyor ve yıllar boyu ilk günkü şıklığını sürdüyor. Fark yaratan tasarımlarıyla her Banyo ile muhteşem bir uyum sağlayan IsveArte, banyoları tek dokunuşla Modern bir yaşam alanına çeviriyor, fark katıyor.

ISVEA Hakkında

ISVEA, 1962 yılında Angelucci ailesi tarafından Roma'ya 200 km uzaklıkta Eusanio Del Sangro yakınlarında İtalya nın 7. Fabrikası olarak kurulmuştur. Vitrifiye Seramik alanında dünyanın önde gelen ülkesi olan İtalya'da, karakteristik bir İtalyan üreticisi olarak faaliyetlerini yürütmüştür. Özellikle Güney İtalya'da yaygın bir marka olan ISVEA, pazarda ilk 10 üretici arasında yer almıştır. 2013 yılında ECE Holding tarafından satın alınarak Türk Banyo gereçleri pazarıyla buluşturulan ISVEA; İtalyan Tasarım kültürü, kalite ve fonksiyonellik yaklaşımını tüketicilere sunmayı amaçlamaktadır. ISVEA bambaşka bir banyo deneyimi yaşatmayı ve tüketicileri ile duygusal bağ kurmayı ilke edinen felsefesi ile Türkiye'de de öncelikli tercih edilen banyo markası olmayı hedefliyor.


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’na toplu konut projesi! Dar gelirli vatandaşlara ev sahipliği yapacak!
Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’nın bir bölümüne ait yeni imar planı, Çevre Bakanlığı tarafından onaylandı. Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’nın dar gelirli vatandaşlara yönelik sosyal konut projelerine ev sahipliği yapması hedefleniyor.
Adana'da kentsel dönüşümden lüks konut projesi çıktı!
Adana'da Göl Mahallesi'nde başlayan 'kentsel dönüşüm' projesiyle ağaçlar kesilerek TOKİ tarafından lüks konutlar yapıldığı kaydedildi. İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Hıdır Çak; "Yapılan kentsel dönüşüm değil, kentsel soygundur." dedi.
Citroen'den tüm modellerde sıfır faizli kredi imkanı!
İkinci el otomobil fiyatlarının sıfır fiyatlara yakın olduğu ve hatta bazı sıfır modellerden yüksek olduğu dönemde Fransız devi Citroen çarpıcı kampanya başlattığı ifade edildi. 
TOKİ 5 yeni kampanya için düğmeye bastı! Bu şehirlere 1.800 yeni konut geliyor!
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ’nin yeni projeleriyle tam 1.800 yeni konut inşa edilecek.
Milli Emlak'tan 17 bin TL’ye arsa satışı!
Milli Emlak, yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Milli Emlak tarafından hangi şehirde 17 bin TL’ye arsa satışı yapılıyor.