4 Ağustos 2015 Salı

Mesa, Artaş-Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur-Akdaş Ortak Girişim Grubu'nun hayata geçirdiği Tema İstanbul'da 1 Ağustos itibariyle yaşam başlayacak. Yaşamın başlaması nedeniyle yapılan basın toplantısında konuşan Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, satışların yüzde 85'in üzerine çıktığını, toplamda 3 bin 45'e ulaşan Konut satışlarının yaşamın başlamasıyla birlikte kısa sürede tamamlanacağını bildirdi.

Tema istanbul'da aidatlar aylık 143 lira

Artaş-Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı ve Tema İstanbul'un yönetiminin ilk başkanı olacak Süleyman Çetinsaya ise sistemin kurulması ve oturması için ilk başta yönetimi kendilerinin üstleneceğini belirterek, aidatların aylık 143 ila 183 lira aralığında belirlendiğini, amaçlarının "orta gelir grubundaki aileleri Ev sahibi yapmak" olduğunu vurguladı.

Projeye metro da gelecek

Süleyman Çetinsaya, Tema İstanbul'a Ulaşım konusunda üst geçit yapacaklarını, yan yolları genişleteceklerini dile getirerek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin kendilerinden metro durağı istediğini, 2019'da bölgeye gelmesi planlanan metro durağı için belediyeye 30 milyon liralık bir teminat mektubu verdiklerini bildirdi.

Konut bölgesi 61 bloktan oluşuyor

Kantur-Akdaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kantur, projenin 1,5 milyon metrekareyi aşkın devasa arazi içinde, çok özel bir konumdaki yaklaşık 330 bin metrekarelik bir alanda yükseldiğini ifade ederek, "Konut bölgesi, birbirinden farklı yükseklik ve tipteki 61 bloktan oluşuyor. Tema İstanbul'da 1+1'den, 4+1'e kadar farklı farklı tip ve büyüklükte toplam 3 bin 531 konut bulunuyor" bilgilerini verdi.

Tema İstanbul İleitşim Bilgileri 

www.temaistanbul.com

0212 970 00 00


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası mevduat faizlerinde son durum! İşte banka banka faiz oranları!
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı. Peki söz konusu bu faiz kararı sonrası bankaların mevduat faizleri ne oldu? İşte banka banka 32 gün vadede 500 bin Türk Lira’nın getirisi...
Kahramanmaraş'ın ‘fay etüt raporu’ sonuçları açıklandı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaklaşık olarak 7 bin 854 hektar alanda yürütülen Kahramanmaraş'ın fay etüt raporu sonuçlarını açıkladı.
Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’na toplu konut projesi! Dar gelirli vatandaşlara ev sahipliği yapacak!
Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’nın bir bölümüne ait yeni imar planı, Çevre Bakanlığı tarafından onaylandı. Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’nın dar gelirli vatandaşlara yönelik sosyal konut projelerine ev sahipliği yapması hedefleniyor.
Adana'da kentsel dönüşümden lüks konut projesi çıktı!
Adana'da Göl Mahallesi'nde başlayan 'kentsel dönüşüm' projesiyle ağaçlar kesilerek TOKİ tarafından lüks konutlar yapıldığı kaydedildi. İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Hıdır Çak; "Yapılan kentsel dönüşüm değil, kentsel soygundur." dedi.
8 ayda 57 binden fazla esnaf kepenk indirdi!
Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan ekonomik kriz işletmelerin ömrünü kısaltırken, esnafa da resmen kepenk kapattırıyor.  8 ayda kapanan işletme sayısı 30 bine yaklaşırken, 57 binden fazla esnaf da kepenk indirdi.