4 Ağustos 2015 Salı

Türkiye'nin en gözde üniversiteleri arasında yer alan İstanbul Bilgi Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi ve Biruni Üniversitesi, öğrencilerin daha güvenilir bir yaşam alanına sahip olmaları için Türkiye'nin en konforlu öğrenci yurdu olan Konforist Edu Suites'i öneriyor.

İstanbul'da üniversite eğitimi alan kız ve erkek öğrenciler için yeni nesil yaşam alanları oluşturan Konforist, sunduğu imkanlar, konforlu yapısı ve fark yaratan hizmetiyle üniversitelerin de ilk tercihleri arasında yer alıyor. Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinden İstanbul Bilgi Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi ve Biruni Üniversitesi, öğrencilerineKonforist yurtlarını öneriyor.

Yoğun İlgi İkinci Yurdu Getirdi

Türkiye'nin en konforlu özel öğrenci yurdu Konforist Edu Suites, geçen yıl İstanbul'da açtığı kız öğrenci yurdunun gördüğü yoğun ilgiden sonra ikinci yurdu erkek öğrenciler için hizmete soktu. "Akıl Konforu", "Edu Suites" ve "İşlevsel Tasarım" temalarıyla inşa edilen Konforist öğrenci yurtları, geçici bir barınma ve Konaklama alanı değil tam bir yaşam ve motivasyon merkezi. Yurt tercihindeki en önemli etkenler; hijyen, sağlıklı beslenme, Güvenlik, Konfor ve sosyal imkanlar göz önünde bulundurularak inşa edilen Konforist, öğrencilerin görüş ve talepleri üzerine tasarlandı.

Kızlar İçin Kuaför ve Hamam, Erkekler İçin Playstation ve Maç Keyfi

Konforist yurtları, beş yıldızlı Otel konforunda ve bir ev sıcaklığında, öğrencilerin başarılı olması için her detayın düşünüldüğü yüksek standartlara sahip bir yaşam alanı olarak inşa edildi. Kız yurdunda kız öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda kuaför, jakuzi, Türk hamamı ve Kapalı Havuz gibi alanlar mevcutken; erkekler için playstation ve TV odaları, bilardo, masa tenisi gibi oyunların bulunduğu Game Park, Gentelman Club ve Barbekü Bahçesi bulunuyor. 

Yorumlar

Diğer Haberler

İBB, Kadıköy sahildeki gayrimenkulü restoran ve kafe olarak kullanılmak üzere 18 milyon TL'ye kiraya veriyor! 
İBB, Kadıköy sahilde dolgu alanda bulunan yapılar ve açık alanı,  restoran ve kafe olarak kullanılmak üzere 3 yıllığına kiraya veriyor. İşte ayrıntılar ve ihale tarihi... 
Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası mevduat faizlerinde son durum! İşte banka banka faiz oranları!
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı. Peki söz konusu bu faiz kararı sonrası bankaların mevduat faizleri ne oldu? İşte banka banka 32 gün vadede 500 bin Türk Lira’nın getirisi...
TOKİ’ye borcu olanlar dikkat! Yüzde 25 indirim kampanyası yarın başlıyor!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın yüzde 25 indirim kampanyası yarın resmen başlıyor. 
Ankara Gökdemir View'de hemen tapu fırsatı! Teslimler Ekim 2025'te!
Ankara merkezli Emre Gökdemir İnşaat tarafından Yenimahalle'de inşa edilen Gökdemir View'de hemen tapu fırsatıyla satışlar devam ediyor. Gökdemir View'de konut fiyatları ne kadar? Gökdemir View'de hangi tip konutlar var? İşte ayrıntılar...
İki şehirde satılık 20 gayrimenkul! Arsa, iş yeri, kargir ev...
Adana ve Elazığ'da yer alan arsa ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 3 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.