4 Ağustos 2015 Salı

Cihan İnşaat ve Konut Yapıişbirliğinde Emlak Konut GYO güvencesinde İstanbul'un Avrupa yakasındaki yeni yaşam alanı Bahçekent'te hayata geçirilen Avrupark Bahçekent, hem oturum hem de Yatırım amaçlıev arayanların tercihi oldu. Projeye sadece İstanbul'dan değil Anadolu şehirlerinden ve yurtdışından da yoğun talep geldiğini belirten Cihan İnşaat Yönetim Kurulu BaşkanıErtuğrul Yavuz Pala, "Arap yatırımcıların yanısıra Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşlarıda projemize ilgi gösteriyor. Biz de özellikle gurbette yaşayan vatandaşlarımızın izin döneminde gelip projemizi görmesi ve avantajlıfiyatlarla Daire almasıiçin lansman kampanyasınıuzattık"dedi.

Avrupark Bahçekentte 1.394 konut aynıanda satışta

Avrupark Bahçekent'in 1.394 konut ve 86 ticari birimden oluştuğunu söyleyen Ertuğrul Yavuz Pala, "Projemizde 1+1'den 4+1'e dört farklıtipte Daire bulunuyor. Avrupark Bahçekent'te yer alan tüm konutlarıaynıanda satışa sunduk. Bu sayede müşterilerimize hem uygun fiyat hem de istedikleri daireyi seçme imkanısağladık"diye konuştu.Projede tüm konutların yüzde 1 KDV avantajıyla satıldığınıbelirten Pala, projede yer alan 64 metrekare 1+1 dairelerin fiyatının 175 bin liradan başladığınıaçıkladı.

İnşaat tüm hızıyla sürüyor

Yapımına Mayıs ayında başlanan projenin Mayıs 2018'de teslim edilmesini planladıklarınıifade eden Pala, "Biz diğer kuruluşların aksine projemizi etap etap yapmıyoruz. 1.394 dairenin inşasınıaynıanda gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarımız şuanda büyük bir hızla sürüyor"şeklinde konuştu. Projeden daire alanların hem ev sahibi olacağınıhem de iyi bir Yatırım yapacağınısöyleyen Pala, "Bizden bugün daire alanlar proje tamamlandığında en az yüzde 80 kazançsağlamışolacak. Yatırım için de oturum için de en doğru adres Avrupark Bahçekent"açıklamasında bulundu.

Projenin yüzde 80i yeşil alan

Ertuğrul Yavuz Pala'nın verdiği bilgiye göre Bahçekent'e yapılan dev şehir parkının hemen yanında 79 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Avrupark Bahçekent'in yüzde 80'i yeşil alanlara ayrıldı. Bu sayede Avrupark'ta yaşayanlar hem sitenin peyzaj alanlarında yeşilliğe doyarken hem de İstanbul'un dev şehir parkıiçerisinde yer alan göletler, Piknik alanları, yürüme ve spor alanlarından sınırsızca faydalanmanın keyfini sürecek.

Zengin peyzajıile dikkat çekiyor

Avrupark Bahçekentmodern yaşamın vazgeçilmezlerinden olan ve şehir hayatında yokluğu hissedilen tüm aktiviteleri sakinlerine sunacak. Projede açık-kapalıçocuk ve yetişkin havuzları, bay-bayan sauna, buhar odası, Türk hamamı, fitness, pilates salonları, masa tenisi, çocuk parkı, Tenis Kortu, futbol sahası, yürüyüş, koşu ve bisiklet yollarıbulunuyor. Projenin tamamıkapalıotoparklarıve Zengin peyzajıile dikkat çekiyor.

Bahçeşehire 5 dakika uzaklıkta

Bahçekent'te inşa edilen proje, kolay ulaşımıyla ön plana çıkıyor. TEM Otoyolu ve yeni yapılacak Kuzey Marmara Otoyol bağlantıyollarıüzerinde yer alan projede yaşayanlar, şehir içi trafiğine takılmadan en hızlışekilde evlerine ulaşmanın mutluluğunu yaşayacak. bahçeşehir'e ve AkbatıAVM'ye 5 dakika mesafede yer alan Avrupak Bahçekent, Silivri banliyötren hattına, Kanal İstanbul, metro, üçüncüköprübağlantıyolu ve üçüncühavalimanına yakın konumda bulunuyor.

Avrupark Bahçekent iletişim

www.avrupark.com

444 61 63


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

Altın fiyatlarında büyük deprem! Çeyrek altın, tam altın, Ata lira fiyatlarını gören inanamadı!
Altın fiyatları Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçerken, 1 gram altın fiyatlarını görenler de inanamadı. İşte son dakika altın fiyatları 22 Eylül 2024…
Milli Emlak'tan 17 bin TL’ye arsa satışı!
Milli Emlak, yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Milli Emlak tarafından hangi şehirde 17 bin TL’ye arsa satışı yapılıyor.
Citroen'den tüm modellerde sıfır faizli kredi imkanı!
İkinci el otomobil fiyatlarının sıfır fiyatlara yakın olduğu ve hatta bazı sıfır modellerden yüksek olduğu dönemde Fransız devi Citroen çarpıcı kampanya başlattığı ifade edildi. 
İki şehirde satılık 20 gayrimenkul! Arsa, iş yeri, kargir ev...
Adana ve Elazığ'da yer alan arsa ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 3 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 
İBB, Kadıköy sahildeki gayrimenkulü restoran ve kafe olarak kullanılmak üzere 18 milyon TL'ye kiraya veriyor! 
İBB, Kadıköy sahilde dolgu alanda bulunan yapılar ve açık alanı,  restoran ve kafe olarak kullanılmak üzere 3 yıllığına kiraya veriyor. İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...