4 Ağustos 2015 Salı

Be-Ma İnşaat'ın TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesiyle Bahçeşehir'in karşısında hayata geçirdiği Göl Panorama Evleri'nde Konut satışları devam ediyor. Geniş ve ferah kullanım alanları ile tasarlanan dairelerin bulunduğu proje, 95 bin metrekare Arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Göl Panorama Evleri TEM'in yanı başında

İçinde 1.431 konut ve 40 Ticari ünitenin yer aldığı Göl Panorama Evleri, TEM Otoyolu'nun yanı başında, E5 Karayolu'na 5 km, Atatürk Havalimanı'na 13 km, 3. havalimanına 30 km, 3. köprüye ise 40 km mesafede yer alıyor. Tasarımının Tago Mimarlık tarafından yapılan projede daireler 299 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Teslimler 2016'da yapılacak

Uygun Faiz oranları ile 180 aya kadar vade seçeneğinin sunulduğu projede teslimlerin Aralık 2016'da yapılması planlanıyor. Açık yüzme havuzu, otoparklar, çocuk oyun alanları, tenis kortu ve voleybol sahası, soyunma kabinleri, dinlenme alanları, güneşlenme terasları, kapalı basketbol sahası gibi sosyal alanların yer aldığı Göl Panorama Evleri'nde 1+1 daireler 299 bin liradan, 2+1 daireler 376 bin liradan, 3+1 daireler 468 bin liradan, 4+1 daireler ise 709 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Göl Panorama Evleri iletişim bilgileri

www.golpanoramaevleri.com

4440540

Yorumlar

Diğer Haberler

Emlak alım-satım harcına yeni düzenleme geliyor! İndirim için yasa tasarısı sunulacak!
Ak Parti hükümeti, gayrimenkul alım satımındaki tapu harç oranlarında indirime gidilmesi için yasa teklifi sunacak. İşte konu ile ilgili son dakika detayları….
1933 yılında Eminönü'nde dükkan kiraları 50 TL!
Eminönü'nde Mal Müdürlüğü'nden Gühane Hastanesi karşısındaki iki dükkan elli liradan kiraya verilmiş.
Belediyelerden iki şehirde satılık arsa ve konutlar!
Belediyeler Narlıdere’de yer alan 3 adet konut ve Gaziantep’te yer alan 1 adet arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 2 Ekim ve 3 Ekim’de yapılacak.
TOKİ’ye borcu olanlar dikkat! Yüzde 25 indirim kampanyası yarın başlıyor!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın yüzde 25 indirim kampanyası yarın resmen başlıyor. 
Tarım Kredi'de elektronik ürünlerde 30 Eylül'e kadar indirim fırsatı! 
Tarım Kredi'de ilk kez elektronik ürünlerin satışını başlatarak, tablet, cep telefonu ve akıllı saat gibi teknolojik cihazları uygun fiyatlarla tüketicilere sunacağını açıkladı.