4 Ağustos 2015 Salı

ASHRAE Turkish Chapter Başkanı ve RAL (Region at Large)'in CRC olarak anılan Konferansı'nın Genel Başkanı Prof. Dr. Barış Özerdem, 2-4 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan RAL CRC 2015  İstanbul'a ASHRAE Başkanı David  Underwood'un  katılacağını dile getirdi.

ASHRAE (Amerikan Isıtma, Soğutma ve İklimlendirme Mühendisleri Derneği) 'nin"Seçkin Konuşmacılar" listesinde yer alan Underwood'un başkanlık dönemi teması olan "Making Connections" başlıklı bir sunum yapacağını açıklayan Prof. Dr. Özerdem, Underwood'un aynı zamanda "Yeşil Bina Tasarımı ve Entegre Tasarım Yaklaşımı 189.1-2011 Standartlarının Tanıtılması" konusunda da bir konferans vereceğini ifade etti.

Underwood'un sunumuna 189.1-2011 standardının Tasarım bölümleri ve yapısına ilişkin genel bakış ile başlayacağını söyleyen Prof. Dr. Özerdem, standardın minimum gerekliliklerini karşılamak veya aşmak için bütünleşik tasarım yaklaşımının gerekliliğini vurgulayacağını hatırlattı.

Uzun yıllar ASHRAE'ye hizmet vermiş olan Underwood, Kanada'da İzoterm Mühendislik Ltd. ve Evaporatif Kulesi Hizmetleri A.Ş'yi kurdu. Yıllarca Kanada için Mekanik Soğutucu Kod komitesinde aktif olarak çalıştı. Halen Model Ulusal Yapı Kodu Komitesi'nde hizmet veriyor.

ASHRAE Turkish Chapter öncülüğünde bu yıl ilk kez Türkiye'de gerçekleşecek olan RAL CRC konferansı "Kentsel Dönüşüm ve Enerji Verimliliği" ana teması ile 2-4 Ekim tarihlerinde Steigenberger İstanbul Maslak Otel'de gerçekleşecek.  Konferansta dünyanın dört bir yanından "Kentsel Dönüşüm ve Enerji Verimliliği"  alanında uzman isimler biraraya gelecek.

Yorumlar

Diğer Haberler

Belediyeler iki şehirde konut imarlı 18 adet arsa satıyor!
Adana ve Gümüşhane’de belediyeler toplam 18 adet arsayı satışa çıkardı. İşte iki belediye tarafından satılacak gayrimenkuller ile ilgili detaylar…
Tuzla Buhara Konutları yüzde 50 peşin 36 aya varan vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!
Nebevi İnşaat tarafından Tuzla’nın parlayan yıldızı, Aydınlı Yolu üzerinde inşa edilen Buhara Konutları yüzde 50 peşin 36 aya varan vade fırsatıyla satışa çıktı.
Merkez Bankası açıkladı! Doların bir hafta sonra geleceği seviye belli oldu!
Merkez Bankası'nın piyasa katılımcıları anketi sonuçlarına göre 1 doların bir hafta sonra geleceği seviye belli oldu. Dolar ne kadar olacak? Dolar kaç lira olur? 
Uzmanı açıkladı: Birisi size şu il, şu ilçe, şu mahallede diye tavsiye veriyorsa dikkat!
Arsa ve araziye olan ilgi artarken, Toprak yatırımcısı Arif Güdül, yatırımcıları uyardı. Güdül, bazı bölgelerde fiyatlarda hızlı ve mantıksız artışlar olduğuna vurgu yaparak, dikkat edilmesi gerekenleri aktardı.
Türk gayrimenkul projeleri Avrupalı yatırımcılarla buluşuyor!
Türk gayrimenkul projeleri, Almanya’nın Düsseldorf şehrinde Gayrimenkul ve yatırım dünyasının önemli buluşması olan Nobel Immo Düsseldorf'ta Avrupalı yatırımcılarla buluşacak.