4 Ağustos 2015 Salı

ASHRAE Turkish Chapter Başkanı ve RAL (Region at Large)'in CRC olarak anılan Konferansı'nın Genel Başkanı Prof. Dr. Barış Özerdem, 2-4 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan RAL CRC 2015  İstanbul'a ASHRAE Başkanı David  Underwood'un  katılacağını dile getirdi.

ASHRAE (Amerikan Isıtma, Soğutma ve İklimlendirme Mühendisleri Derneği) 'nin"Seçkin Konuşmacılar" listesinde yer alan Underwood'un başkanlık dönemi teması olan "Making Connections" başlıklı bir sunum yapacağını açıklayan Prof. Dr. Özerdem, Underwood'un aynı zamanda "Yeşil Bina Tasarımı ve Entegre Tasarım Yaklaşımı 189.1-2011 Standartlarının Tanıtılması" konusunda da bir konferans vereceğini ifade etti.

Underwood'un sunumuna 189.1-2011 standardının Tasarım bölümleri ve yapısına ilişkin genel bakış ile başlayacağını söyleyen Prof. Dr. Özerdem, standardın minimum gerekliliklerini karşılamak veya aşmak için bütünleşik tasarım yaklaşımının gerekliliğini vurgulayacağını hatırlattı.

Uzun yıllar ASHRAE'ye hizmet vermiş olan Underwood, Kanada'da İzoterm Mühendislik Ltd. ve Evaporatif Kulesi Hizmetleri A.Ş'yi kurdu. Yıllarca Kanada için Mekanik Soğutucu Kod komitesinde aktif olarak çalıştı. Halen Model Ulusal Yapı Kodu Komitesi'nde hizmet veriyor.

ASHRAE Turkish Chapter öncülüğünde bu yıl ilk kez Türkiye'de gerçekleşecek olan RAL CRC konferansı "Kentsel Dönüşüm ve Enerji Verimliliği" ana teması ile 2-4 Ekim tarihlerinde Steigenberger İstanbul Maslak Otel'de gerçekleşecek.  Konferansta dünyanın dört bir yanından "Kentsel Dönüşüm ve Enerji Verimliliği"  alanında uzman isimler biraraya gelecek.

Yorumlar

Diğer Haberler

Tarım Kredi'de elektronik ürünlerde 30 Eylül'e kadar indirim fırsatı! 
Tarım Kredi'de ilk kez elektronik ürünlerin satışını başlatarak, tablet, cep telefonu ve akıllı saat gibi teknolojik cihazları uygun fiyatlarla tüketicilere sunacağını açıkladı.
Dacia Jogger Extreme Hybrid'de ÖTV muafiyeti fırsatı! Sıfır araç alacaklar hemen bakın! 
Sınırlı sayıdaki 2024 Model Yılı Jogger Extreme Hybrid, bu aya özel ÖTV muafiyetiyle satışta. Peki Dacia Jogger Extreme Hybrid fiyatı ne kadar? İşte 21 Eylül 2024 fiyat listesi... 
Kahramanmaraş'ın ‘fay etüt raporu’ sonuçları açıklandı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaklaşık olarak 7 bin 854 hektar alanda yürütülen Kahramanmaraş'ın fay etüt raporu sonuçlarını açıkladı.
İki şehirde satılık 20 gayrimenkul! Arsa, iş yeri, kargir ev...
Adana ve Elazığ'da yer alan arsa ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 3 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 
Ankara Gökdemir View'de hemen tapu fırsatı! Teslimler Ekim 2025'te!
Ankara merkezli Emre Gökdemir İnşaat tarafından Yenimahalle'de inşa edilen Gökdemir View'de hemen tapu fırsatıyla satışlar devam ediyor. Gökdemir View'de konut fiyatları ne kadar? Gökdemir View'de hangi tip konutlar var? İşte ayrıntılar...