4 Ağustos 2015 Salı

havalimanı işletmeciliğinde Türkiye'nin dünyadaki lider markası TAV Havalimanları, 2015 yılının ilk yarısında yolcu sayısını yüzde 8 artırdı. Tav, ilk altı ayda 508 milyon euro ciro açıkladı.

Tav Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, ilk yarı bilançosunu şöyle değerlendirdi:
"2015'in ilk yarısında toplam yolcu sayımız yüzde 8 artarken ciromuz euro bazında yüzde 17 büyüdü. Hem havacılık gelirleri, hem de Ticari gelirlerde artışlar sağladık.

FAVÖK büyümesi euro bazında yüzde 21'le cironun üstünde gerçekleşti. Net kâr ise ertelenmiş Vergi gibi nakit dışı kalemlere rağmen yüzde 4 büyüdü. Yılın ikinci çeyreğinde toplam 306 milyon TL tutarında nakit temettü dağıttık. Kaynak:Milliyet

Yorumlar

Diğer Haberler

Uzmanı açıkladı: Birisi size şu il, şu ilçe, şu mahallede diye tavsiye veriyorsa dikkat!
Arsa ve araziye olan ilgi artarken, Toprak yatırımcısı Arif Güdül, yatırımcıları uyardı. Güdül, bazı bölgelerde fiyatlarda hızlı ve mantıksız artışlar olduğuna vurgu yaparak, dikkat edilmesi gerekenleri aktardı.
Konut sahibi olmak isteyenler krediyle ev alırken temkinli hareket ediyor!
Konut kredilerinde yüzde 2’lik bir artış yaşandı. Yüksek finansman maliyetlerinden dolayı, diğer krediler gibi konut kredilerinde de enflasyon oranına göre düşüş yaşandığı görülüyor. 
Maya Kemer Evleri'nde hemen tapu teslim fırsatı! Peşin ödemelerde en az 10 indirim! 
Maya Kemer Evleri'nde peşin ödemelerde en az 10 indirim fırsatıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Maya Kemer Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...
BİM'e yarın ne gelecek? BİM'de yarın neler var? Yarın BİM'de neler var 2024? 24 Eylül Salı Aktüel ürünler kataloğu 
Binlerce kişi BİM'e yarın ne geleceğini merak ediyor. Binlerce fırsatın yer aldığı BİM'de 24 Eylül Salı kataloğu belli oldu. Peki BİM'e yarın ne gelecek? BİM'de yarın neler var? Yarın BİM'de neler var 2024? 24 Eylül Salı Aktüel ürünler kataloğu.
Konut balonu 2025’in ilk çeyreğinde sönecek!
Ev sahibi olmak ve yatırım yapmak isteyenler konut piyasasını yakından takip ediyor. Peki önümüzdeki günlerde konut piyasasının seyri nasıl olacak? Girişimci Mert Ergün, 2025 yılının ilk çeyreğinde balonun söneceğini söyledi.