4 Ağustos 2015 Salı

İstanbul Kartal Yakacık'ta İŞ GYO tarafından hayata geçirilen Manzara Adalar'da avantajı fırsatlar devam ediyor. Toplam 36 bin 724 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede stüdyodan 4+1'e kadar farklı seçenekler sıralanıyor. Proje, 2'si Ofis, 3'ü ise Konut bloklarından meydana gelen geliyor.

Manzara Adalar'da her daireye 3 m2'lik depo

Açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu ve botanik sus havuzlarının bulunduğu Manzara Adalar'da fitness center ve SPA alanı, hobi odaları, çocuk kulübü, yürüyüş parkurları ve çok amaçlı spor kompleksini içinde barındıran yaklaşık 2 bin 500 metrekarelik sosyal tesis alanı yer alıyor. 7/24 özel güvenliğin, kapalı otopark alanının bulunduğu projede her daireye özel yaklaşık 3 metrekarelik depolar bulunuyor.

Fiyatlar 284 bin liradan başlıyor

Projede Stüdyo Daireler 284 bin 804 liradan, 1+1 daireler 408 bin 668 liradan, 2+1 daireler 591 bin 425 liradan, 3+1 daireler 918 bin 400 liradan, 4+1 daireler ise 1 milyon 556 bin 463 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı bulunan Manzara Adalar'da yüzde 25 peşin ödendiğinde kalan tutar banka kredisi ile ödenerek ev sahibi olunabiliyor.

Manzara Adalar iletişim bilgileri 

www.manzaraadalar.com.tr

444 74 96


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

Maya Kemer Evleri'nde hemen tapu teslim fırsatı! Peşin ödemelerde en az 10 indirim! 
Maya Kemer Evleri'nde peşin ödemelerde en az 10 indirim fırsatıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Maya Kemer Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...
Postacılar Life’ta 5.8 milyon TL’ye 3+1! Hemen teslim!
Postacılar Life projesinde yer alan 3 oda 1 salon konutların fiyatları 5 milyon 800 bin TL’den başlıyor. 42 adet 3 oda 1 salon konutun yer aldığı projede teslimler hemen gerçekleştiriliyor.
'İmkanı olan toprak alsın' diyen uzman isim yatırımcıları uyardı! Altın borçlanmayın!
Araştırmacı-Yazar Ayça Bayrak Aydın, sosyal medya hesabında yatırımcılara tavsiyelerde bulundu. 'İmkanı olan toprak alsın' diyen uzman isim yatırımcıları uyardı.
İBB kapı kapı dolaşıyor: Riskli yapıların nasıl yenilenebileceği, bölgedeki plan durumu ve kira destekleri anlatılıyor! 
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentsel dönüşüm mobil bilgilendirme ofisleri ile ilgili bir paylaşım yaptı. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklaması...
'Altında bu rakamdan sonra hikaye biter' diyen Tuna Kaya yatırımcıları uyararak rekor rakamı açıkladı!
Analist Tuna Kaya, altın fiyatlarındaki hareketliliği değerlendirerek, altının geleceği seviyeleri peş peşe açıkladı. Kaya, altın için kritik rakam paylaşarak 'bu rakamı görürse hikaye biter' dedi.