4 Ağustos 2015 Salı

Maltepe'nin en merkezi yerinde, Çolakoğlu Gayrimenkul Danışmanlık güvencesi ve kalitesi ile hayata geçirilen Maltepe Adalife'da satış süreci devam ediyor. Metroya ve E-5 Karayolu'na yaklaşık 500 metre mesafede inşa edilen proje, toplam 7 bin metrekare inşaat alanı ve 5 bin 500 metrekare yeşil alanla yükseliyor.

Maltepe AdaLife'da E Blok satışları başladı

Toplam 5 blok ve 116 daireden meydana gelen Maltepe AdaLife'da tamamlanan bloklarda oturumun başladığı belirtiliyor. Beklenen E blok satışlarının da başladığı proje, 135 metrekare, 145 metrekare ve 148 metrekare büyüklüklerde 3+1 dairelerden oluşuyor.

Deniz ve ada manzaralı daireler bulunuyor

5'inci kattan itibaren deniz ve ada manzarasına hakim olan Maltepe AdaLife'da daireler, merkezi sistem ısı pay ölçerli ısıtma, ocak, davlumbaz, fırın, bulaşık makinesi ile full ankastre, jakuzi, kamelyalar, 2-6 yaş arası kapalı ve yumuşak çocuk oyun alanı, oyun parkı, fitness center, bilardo, masa tenisi, basketbol sahası, futbol sahası, kapalı otopark, profesyonel güvenlik, apartman görevlisi, kapalı devre kamera sistemi ve daha birçok seçenekle teslim ediliyor.

Projede yaşam başladı

Dairelerdeki tüm aboneliklerin Çolakoğlu Gayrimenkul Danışmanlık tarafından alındığı, yaşamın başladığı ve satışların devam ettiği Maltepe AdaLife'da iskanı alınmış, hemen teslim daireler 560 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projeden Ev sahibi olmak isteyenler banka Konut kredisi kullanabiliyor.

Satış ofisi 7 gün açık

Her daireye özel otopark alanı ve jeneratör hizmetinin sunulduğu projenin bir yanı Süreyyapaşa Korusu ile çevrili. Proje, sahil yoluna 3 km, Bostancı İDO iskelesine 5 km mesafede konumlanıyor. Çevresinde süper marketler, özel sağlık merkezi, sağlık ocağı, ortaokul, anaokulu, Maltepe Devlet Hastanesi, Süreyyapaşa Hastanesi ve Maltepe Üniversitesi bulunan projeden metro ile Maltepe Park Carrefour'a ulaşım çok kolay. Haftanın her günü açık olan Maltepe AdaLife'ın satış ofisi, sitenin içinde bulunuyor.

Maltepe AdaLife İletişim

0216 365 91 91

0506 827 11 01

www.adalifemaltepe.com

Adres: Zümrütevler mah. Yasemin sok. AdaLife Sitesi Maltepe/İstanbul


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

Acıbadem Konakları'nda son konutlar! Hemen teslim fırsatıyla!
Üsküdar Acıbadem Konakları'nda yer alan konutların fiyatları 9 milyon TL’den başlıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede 342 adet daire yer alıyor. 
Belediyeler iki şehirde konut imarlı 18 adet arsa satıyor!
Adana ve Gümüşhane’de belediyeler toplam 18 adet arsayı satışa çıkardı. İşte iki belediye tarafından satılacak gayrimenkuller ile ilgili detaylar…
Postacılar Life’ta 5.8 milyon TL’ye 3+1! Hemen teslim!
Postacılar Life projesinde yer alan 3 oda 1 salon konutların fiyatları 5 milyon 800 bin TL’den başlıyor. 42 adet 3 oda 1 salon konutun yer aldığı projede teslimler hemen gerçekleştiriliyor.
Uzmanı açıkladı: Birisi size şu il, şu ilçe, şu mahallede diye tavsiye veriyorsa dikkat!
Arsa ve araziye olan ilgi artarken, Toprak yatırımcısı Arif Güdül, yatırımcıları uyardı. Güdül, bazı bölgelerde fiyatlarda hızlı ve mantıksız artışlar olduğuna vurgu yaparak, dikkat edilmesi gerekenleri aktardı.
İBB kapı kapı dolaşıyor: Riskli yapıların nasıl yenilenebileceği, bölgedeki plan durumu ve kira destekleri anlatılıyor! 
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentsel dönüşüm mobil bilgilendirme ofisleri ile ilgili bir paylaşım yaptı. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklaması...