4 Ağustos 2015 Salı

Almanya Berlin'de önümüzdeki beş yıl içinde 5 bin üniversite öğrencisinin kalacağı miktarda Konut yapılacağı açıklandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Maliye Senatörü Matthias Kollatz-Ahnen, eski Berlin Başbakanı Klaus Wowereit'ın verdiği sözün tutulduğunu söyledi. Wowereit, 2013 yılında bu konuyla ilgili somut adım atacakları sözünü vermişti.

5 bin 600 konut için söz verilmişti

Bununla birlikte söz konusu konutlar önceden planlandığı gibi Yüksekokul Öğrencileri Organizasyonu tarafından değil eyalete ait Konut yapım şirketleri tarafından inşa edilecek. Kollatz-Ahnen bunun daha etkili bir çözüme katkıda bulunacağını söyledi. Şirketler 5 bin 600 konut inşa etmeyi planlıyordu ancak 5 bin konut için söz verildi.

Yorumlar

Diğer Haberler

'Altında bu rakamdan sonra hikaye biter' diyen Tuna Kaya yatırımcıları uyararak rekor rakamı açıkladı!
Analist Tuna Kaya, altın fiyatlarındaki hareketliliği değerlendirerek, altının geleceği seviyeleri peş peşe açıkladı. Kaya, altın için kritik rakam paylaşarak 'bu rakamı görürse hikaye biter' dedi.
'İmkanı olan toprak alsın' diyen uzman isim yatırımcıları uyardı! Altın borçlanmayın!
Araştırmacı-Yazar Ayça Bayrak Aydın, sosyal medya hesabında yatırımcılara tavsiyelerde bulundu. 'İmkanı olan toprak alsın' diyen uzman isim yatırımcıları uyardı.
BİM'e yarın ne gelecek? BİM'de yarın neler var? Yarın BİM'de neler var 2024? 24 Eylül Salı Aktüel ürünler kataloğu 
Binlerce kişi BİM'e yarın ne geleceğini merak ediyor. Binlerce fırsatın yer aldığı BİM'de 24 Eylül Salı kataloğu belli oldu. Peki BİM'e yarın ne gelecek? BİM'de yarın neler var? Yarın BİM'de neler var 2024? 24 Eylül Salı Aktüel ürünler kataloğu.
Türk gayrimenkul projeleri Avrupalı yatırımcılarla buluşuyor!
Türk gayrimenkul projeleri, Almanya’nın Düsseldorf şehrinde Gayrimenkul ve yatırım dünyasının önemli buluşması olan Nobel Immo Düsseldorf'ta Avrupalı yatırımcılarla buluşacak.
Acıbadem Konakları'nda son konutlar! Hemen teslim fırsatıyla!
Üsküdar Acıbadem Konakları'nda yer alan konutların fiyatları 9 milyon TL’den başlıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede 342 adet daire yer alıyor.