4 Ağustos 2015 Salı

Kelebek'in, yalın Tasarım anlayışıyla ve gerçek bir ustalıkla hayata geçirdiği yeni koleksiyonu Falter, farklı tarzı ile dikkat çeken yenilikçi yüksek ayak yapısı ve genç şehirli tasarımdan gelen dinamik görünümüyle mekanların havasını değiştiriyor.

Ahşap kontur hatları ile çerçevelenen kusursuz ve şık çizgilere sahip Falter 'nın gri yatay çizgili dokularla hareketlendirilen sıcak açık renk Ahşap yüzeyi ile kullanıcılara, farklılık getiren Parke deseni buluşmasının ayrıcalığı sunuluyor.

AVANTAJLI FİYATLAR

Seçkin koleksiyonlarını, en avantajlı fiyatlarla kullanıcılarla buluşturan Kelebek'in yeni kolekisyonu Falter; ‘Yemek odası,' Tv Ünitesi ve ‘Yatak Odası modelleriyle tüm Kelebek mağazalarında satışa sunuluyor. Tv alt ünitesi , Tv arka panı ve raf ile orta sehpadan oluşan ‘Tv ünitesi ‘ 1.231 TL. Konsol , masa , dresuar ve sandalyeden oluşan ‘ Yemek Odası' takımı 3.252 TL. komodin, karyola, şifonyer ve sürgülü dolaptan oluşan ‘ Yatak Odası' serisiyle toplamda 10.432 TL ‘ satışa sunuluyor.

DİNAMİK VE FARKLILIK HİSSETİREN DOKU

Estetik ve fonksiyonelliğin yanında, genç şehirli tasarımından gelen dayanıklılığı bir arada sunan Kelebek'in yeni koleksiyonu' Falter ‘Yemek Odası', ‘Yatak Odası' ve ‘TV Ünitesi' modüllerinden oluşuyor. Geçmişin izlerini Eskitme Parke görüntüsü ile günümüze taşıyan ‘Falter'eskiye gönderme yaparak zarif görünüm yakalıyor.

Evini zevkine ve bütçesine göre baştan aşağı donatmak isteyenler için çok kullanışlı seçenekler sunan Kelebek; birbirleriyle kombine olabilen yemek odası, yatak odası, Salon takımları, kitaplıklar, köşe Koltuk, TV ünitesi, sehpa ve berjer modelleri ile her yaştan kullanıcıya hitap ediyor.

KELEBEK MOBİLYA HAKKINDA

Cumhuriyet tarihinin en köklü markalarından biri olan Kelebek Mobilya, 1935 yılında uçak kanatları için kontrplak üretmek amacıyla kuruldu. 1986 yılına kadar İstanbul Haliç'te Kelebek markası ile kontrplak üretti. 1978'de dünyanın konusunda en iyi proje grupları ile teknik işbirliği yaparak Düzce'de kurduğu modüler Mobilya fabrikasını, Avrupa'nın en modern ve büyük tesislerinden biri olarak işletmeye açtı.

1990 yılında İMKB'de halka arz edildi. Bu yıl 80. yılını kutlayan Kelebek Mobilya, 186 bin metrekarelik bir sahada 40 bin metrekarelik kapalı alanda ileri teknolojileri kullanarak; mobilya, Mutfak, Banyo, oturma grupları ve özel ahşap donanımların üretimini sürdürüyor.

Yorumlar

Diğer Haberler

Cadde Loft’ta 3.5 milyon TL’ye! Yeni proje!
Ankara’da hayata geçirilen Cadde Loft projesinde yer alan konutların satış fiyatları 3 milyon 500 bin TL’den başlıyor. Projenin teslimleri Ekim ayında yapılacak.
Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin yatırımcıları uyarıyor! Önümüzdeki 2 yılda hisseli ev ve tarla almayın!
Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, sosyal medya hesabından yatırımcıları önümüzdeki iki yılda hisseli tarla ve ev almamaları konusunda uyardı.
'Yarısı Bizden' kampanyasıyla 73 bin yeni konut İstanbul'a kazandırıldı! Bina stokunun yüzde 60'ı yenilendi
İstanbul Valiliği, İstanbul'da "Yarısı Bizden" kampanyası kapsamında  73 bin konutun dönüştürüldüğünü açıklayarak kentsel dönüşüm çalışmalarının hızla devam ettiğini belirtti.
Ankara'da yükselen Bonita Botanik'te konut fiyatları 6 ayda 700 bin TL birden yükseldi! İşte güncel konut fiyatları
Ankara Çankaya’da hayata geçirilen Bonita Botanik projesinde konut fiyatları 6 ayda 700 bin lira birden yükseldi. Peki Bonita Botanik'te konut fiyatları ne kadar?
Simya Emlak Yatırım Güzellik ve Özel Sağlık Merkezleri konkordato ilan etti!
Simya Emlak Yatırım Güzellik Ve Özel Sağlık Merkezleri, mali krizden dolayı konkordato ilan etti.