21 Temmuz 2015 Salı

Baysaş İnşaat'ın İstanbul Fikirtepe'de hayata geçirdiği İstanbul 216'da yeni etap satışları eylül ayında başlıyor. Metrekare birim fiyatlarının arttığını belirten Baysas İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın, projede iki yıl önce 4 bin 400 lira olan metrekare birim fiyatlarının 8 bin liraya çıktığını vurguladı.

İstanbul 216'da artış devam edecek

Önümüzdeki iki yıl içinde ise birim fiyatların iki haneli rakamlara çıkacağını belirten Aydın, Fikirtepe'de primlerin tepe noktasına ulaşacağını öngördüklerini söyledi. Bölgede yatırımlarının sürdüğünün altını çizen Aydın, İstanbul 216'nın yeni etabının ruhsat sürecini başlattıklarını söyledi.

Yeni etap satışları başlıyor

Eylül ayı itibariyle yeni etapta satışlara başlamayı hedeflediklerini dile geçiren Aydın, "Proje, 12 bin 123 metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek. İstanbul 216'da 1 +1 'den 3+1 'e kadar farklı Konut seçenekleri ile sosyal alanlar bulunacak" diye konuştu.

İstanbul 216 İletişim Bilgileri 

www.istanbul216.com.tr

444 9 101
0 216 470 55 75 (pbx)

Yorumlar

Diğer Haberler

İslam Memiş bu defa da gram altının yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı!
Yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Finans analisti İslam Memiş, gram altınla ilgili yıl sonu tahminini açıkladı. Peki yatırımcıların gözdesi gram altın yıl sonunda ne kadar olacak? 
İnşaat faaliyetleri Eylül ayında zayıfladı! İnşaat faaliyet endeksi yeniden eşik değerin altına indi!
2024 yılının ilk yarısında geriledikten sonra Ağustos ayında eşik değerin üzerine çıkan Faaliyet Endeksi, Eylül ayında yeniden düşüşe geçti ve tüm endekslerin altına geriledi.
Eski banka hazinecisi Evren Kirikoğlu: Şu an çantada 'canlıyla' gidilse, ilan fiyatından yüzde 10 altında ev alınabilir!
Eylül'de Konut Fiyat Endeksi Eylül'de yıllık nominal yüzde 27,4 artarken, reel olarak yüzde 14,7 düşüş gösterdi. Eski banka hazinecisi Evren Kirikoğlu, konut fiyatları ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...
Konut kredisi kullanacaklar dikkat: Sözleşme yazılı veya mesafeli olarak yapılmadıkça geçerli olmayacak! 
Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin 5 maddeden meydana gelen ilk bölümü resmen kabul edildi. Konut kredilerinde de düzenleme yapıldı. İşte ayrıntılar...
Altında yeni rekor! Gram altın fırladı! Gram, çeyrek ve Ata altın fiyatı ne kadar oldu? 17 Ekim 2024 altın fiyatları
Altın, yükselişe geçerek tarihi rekorunu tazeledi. Gram altın adeta fırladı. Bugün Gram, çeyrek, tam ve Ata altın fiyatı ne kadar oldu? 17 Ekim 2024 altın fiyatları.