21 Temmuz 2015 Salı

Elmaslar İnşaat güvencesiyle Ankara'nın en özel yerinde hayata geçirilen Bulvar Bağlıca'da satışlar devam ediyor. 3 blokta 73 Konut ve 32 iş villasının bulunduğu projedeki 4+1 daireler 3+1'e dönüştürülebiliyor.

Bulvar Bağlıca yatırım değeri en yüksek bölgede

Bulvar Bağlıca, Ümitköy, Çayyolu, Başkent Üniversitesi ve AVM'lerle yaşamın merkezinde yer alıyor. Ankara'nın Yatırım değeri en yüksek bölgesi olan proje, 147,5 m2'lik 4+1 konutlardan meydana geliyor.

Üstün ses ve ısı yalıtımı

24 saat kameralı güvenlik sisteminin yer aldığı projede, katlar arası asmolen döşeme özelliğiyle ses ve ısı yalıtımı sağlanıyor. Bulvar Bağlıca'da kapalı otoparkın yanı sıra süs havuzu, çift asansör, tam beslemeli jeneratör, hidrofor, su deposu, çocuk oyun alanları ve fitness salonu yer alıyor.

Bulvar Bağlıca iletişim bilgileri 

www.bulvarbaglica.com

0312 234 20 90 

Yorumlar

Diğer Haberler

TOKİ açıkladı! TOKİ'nin indirim kampanyasında yarın son gün
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut sahibi olup taksitlerini ödeyen vatandaşlar için yüzde 25 indirim kampanyası başlatmıştı. Kısmi ödeme imkanı da sunulan kampanya için geri sayım başladığı kaydedildi. 
Milli Emlak iki şehirde taksitle konut, arsa ve arazi satıyor!
Milli Emlak, Ankara ve Bursa’da  yer alan toplam 9 adet konut ve araziyi 3 milyon 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. İşte o satışlar ile ilgili ayrıntılar...
Son dakika Malatya'da 5.9 şiddetinde deprem meydana geldi!
AFAD, saat 10.46'da merkez üssünün Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelen depremin büyüklüğünü 5.9 olarak duyurdu.
Tuzla'da 2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla 4 konut, 87 milyon TL'ye de arsa satılıyor! Belediye şartları duyurdu!
Tuzla Belediyesi, Aydınlı ve Tepeören mahallelerinde yer alan 4 konut ve 2 arsayı satıyor. Peki gayrimenkullerin satış ihalesi ne zaman? İşte merak edilenler...
TEDB Başkanı Hakan Akçam: Konut fiyatları nominalde artışta, reelde düşüşte!
Türkiye konut piyasasındaki fiyat değişimlerini takip etmek amacıyla oluşturulan Konut Fiyat Endeksi, bir önceki yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde 27,4 oranında artarken reel olarak ise yüzde 14,7 oranında azaldı.