20 Temmuz 2015 Pazartesi

Torunlar GYO ile KİPTAŞ işbirliği ile İstanbul Alibeyköy TEM Otoyolu kavşağında hayat geçirilen 5. Levent'te satış süreci devam ediyor. 3 ay içinde 766 dairenin satışının gerçekleştiği belirtilen projede en çok mühendislerin Konut satın aldığı belirtiliyor. Mühendisleri ticaret erbapları, doktorlar, avukatlar ve bankacılar takip ediyor.

5. Levent'ti iyi yatırım olarak görüyorlar

Projeden Konut alanların yüzde 73'ünün 5. Levent'te yaşamak istedikleri, aynı zamanda iyi bir Yatırım olduğu için projeyi tercih ettikleri belirtiliyor. Ev sahibi olanların yüzde 54'ünün ödemelerini "Torun Vade" seçeneği ile yaptığı belirtilirken, yüzde 33'ünün banka Konut Kredisi kullandığı, yüzde 13'ünün ise ödemelerini peşin yaptıkları ifade ediliyor.

Bezm-i Alem Üniversitesi proje içinde

Projede KİPTAŞ'a sunulacak lojmanların yanı sıra 145 bin metrekarelik inşaat alanına sahip bir üniversite kampüsü, 36 derslikli 2 okul, 3 cami de yer alıyor. Toplam 4 bin konutun yer aldığı 5. Levent'teki üniversite için ayrılan bölümde Bezm-i Alem Üniversitesi'nin kampüsleri ya da yurt binaları sıralanıyor.

5. Levent iletişim

www.5levent.com.tr

0212 600 14 00

Yorumlar

Diğer Haberler

TEDB Başkanı Hakan Akçam: Konut fiyatları nominalde artışta, reelde düşüşte!
Türkiye konut piyasasındaki fiyat değişimlerini takip etmek amacıyla oluşturulan Konut Fiyat Endeksi, bir önceki yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde 27,4 oranında artarken reel olarak ise yüzde 14,7 oranında azaldı. 
İslam Memiş bu defa da gram altının yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı!
Yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Finans analisti İslam Memiş, gram altınla ilgili yıl sonu tahminini açıkladı. Peki yatırımcıların gözdesi gram altın yıl sonunda ne kadar olacak? 
TOKİ açıkladı! TOKİ'nin indirim kampanyasında yarın son gün
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut sahibi olup taksitlerini ödeyen vatandaşlar için yüzde 25 indirim kampanyası başlatmıştı. Kısmi ödeme imkanı da sunulan kampanya için geri sayım başladığı kaydedildi. 
Tuzla'da 2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla 4 konut, 87 milyon TL'ye de arsa satılıyor! Belediye şartları duyurdu!
Tuzla Belediyesi, Aydınlı ve Tepeören mahallelerinde yer alan 4 konut ve 2 arsayı satıyor. Peki gayrimenkullerin satış ihalesi ne zaman? İşte merak edilenler...
TSE, Fatih’teki Tarihi Şeker Han’ı 30 milyon TL bedelle kiraya veriyor!
Türk Standardları Enstitüsü  Fatih’teki Tarihi Şeker Han için kiralama ihalesi düzenliyor. Kira bedeli 30 milyon TL+KDV olarak açıklanan Tarihi Şeker Han’ın kiralama ihalesi 4 Kasım tarihinde yapılacak.