20 Temmuz 2015 Pazartesi

İstanbul Kandilli'de Ofton İnşaat tarafından hayata geçirilen Elysium Serenity'de satışlar devam ediyor. 50 milyon lira yatırımla yükselen proje, firmanın Kandilli'deki ikinci yaşam projesi olarak öne çıkıyor.

Elysium Serenity'de az katlı binalar bulunuyor

Bahçe kullanımlı az katlı binaların yer aldığı Elysium Serenity, 5 bin 465 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor Fiyatların 350 bin lira ile 835 bin lira arasında değiştiği projede, flat ve dubleks olarak stüdyo, 1+1 ve 2+1 daireler sıralanıyor.

Denize yürüme mesafesinde

Tamamı 3 blok ve 75 daireden oluşan projedeki Konut alanları 50 metrekare ile 125 metrekare arasında değişiyor. Metrekare birim fiyatlarının 6 bin 925 lira olduğu proje, Boğaziçi Köprüsü'ne 4.2 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne ise 5.5 km mesafede bulunuyor. Elysium Serenity'den yürüyerek denize ulaşılabiliyor.

Elysium Serenity iletişim bilgileri 

www.elysiumserenity.com

444 5 350


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

TOKİ açıkladı! TOKİ'nin indirim kampanyasında yarın son gün
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut sahibi olup taksitlerini ödeyen vatandaşlar için yüzde 25 indirim kampanyası başlatmıştı. Kısmi ödeme imkanı da sunulan kampanya için geri sayım başladığı kaydedildi. 
MBA Vizyon Tuzla’da 8.4 milyon TL’ye 2 oda 1 salon! Yüzde 30 peşinatla!
MBA Vizyon Tuzla projesinde yer alan konutların fiyatları 8 milyon 410 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2026 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.
İnşaat faaliyetleri Eylül ayında zayıfladı! İnşaat faaliyet endeksi yeniden eşik değerin altına indi!
2024 yılının ilk yarısında geriledikten sonra Ağustos ayında eşik değerin üzerine çıkan Faaliyet Endeksi, Eylül ayında yeniden düşüşe geçti ve tüm endekslerin altına geriledi.
Milli Emlak iki şehirde taksitle konut, arsa ve arazi satıyor!
Milli Emlak, Ankara ve Bursa’da  yer alan toplam 9 adet konut ve araziyi 3 milyon 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. İşte o satışlar ile ilgili ayrıntılar...
İBB Meclisinde 9 ilçedeki gayrimenkullerin satışına onay çıktı! Muhalefet şerhi olanlar da satılacak!
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisinde, mülkiyeti belediyeye ait farklı ilçelerdeki bazı gayrimenkullerin satışına onay verildi. Muhalefet şerhi olan taşınmazların da satışı kabul edildi. İşte ayrıntılar...