20 Temmuz 2015 Pazartesi

İstanbul Kandilli'de Ofton İnşaat tarafından hayata geçirilen Elysium Serenity'de satışlar devam ediyor. 50 milyon lira yatırımla yükselen proje, firmanın Kandilli'deki ikinci yaşam projesi olarak öne çıkıyor.

Elysium Serenity'de az katlı binalar bulunuyor

Bahçe kullanımlı az katlı binaların yer aldığı Elysium Serenity, 5 bin 465 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor Fiyatların 350 bin lira ile 835 bin lira arasında değiştiği projede, flat ve dubleks olarak stüdyo, 1+1 ve 2+1 daireler sıralanıyor.

Denize yürüme mesafesinde

Tamamı 3 blok ve 75 daireden oluşan projedeki Konut alanları 50 metrekare ile 125 metrekare arasında değişiyor. Metrekare birim fiyatlarının 6 bin 925 lira olduğu proje, Boğaziçi Köprüsü'ne 4.2 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne ise 5.5 km mesafede bulunuyor. Elysium Serenity'den yürüyerek denize ulaşılabiliyor.

Elysium Serenity iletişim bilgileri 

www.elysiumserenity.com

444 5 350


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler