20 Temmuz 2015 Pazartesi

İstanbul Kandilli'de Ofton İnşaat tarafından hayata geçirilen Elysium Serenity'de satışlar devam ediyor. 50 milyon lira yatırımla yükselen proje, firmanın Kandilli'deki ikinci yaşam projesi olarak öne çıkıyor.

Elysium Serenity'de az katlı binalar bulunuyor

Bahçe kullanımlı az katlı binaların yer aldığı Elysium Serenity, 5 bin 465 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor Fiyatların 350 bin lira ile 835 bin lira arasında değiştiği projede, flat ve dubleks olarak stüdyo, 1+1 ve 2+1 daireler sıralanıyor.

Denize yürüme mesafesinde

Tamamı 3 blok ve 75 daireden oluşan projedeki Konut alanları 50 metrekare ile 125 metrekare arasında değişiyor. Metrekare birim fiyatlarının 6 bin 925 lira olduğu proje, Boğaziçi Köprüsü'ne 4.2 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne ise 5.5 km mesafede bulunuyor. Elysium Serenity'den yürüyerek denize ulaşılabiliyor.

Elysium Serenity iletişim bilgileri 

www.elysiumserenity.com

444 5 350


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

Eski banka hazinecisi Evren Kirikoğlu: Şu an çantada 'canlıyla' gidilse, ilan fiyatından yüzde 10 altında ev alınabilir!
Eylül'de Konut Fiyat Endeksi Eylül'de yıllık nominal yüzde 27,4 artarken, reel olarak yüzde 14,7 düşüş gösterdi. Eski banka hazinecisi Evren Kirikoğlu, konut fiyatları ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...
TSE, Fatih’teki Tarihi Şeker Han’ı 30 milyon TL bedelle kiraya veriyor!
Türk Standardları Enstitüsü  Fatih’teki Tarihi Şeker Han için kiralama ihalesi düzenliyor. Kira bedeli 30 milyon TL+KDV olarak açıklanan Tarihi Şeker Han’ın kiralama ihalesi 4 Kasım tarihinde yapılacak.
İnşaat sektörü temsilcileri konut piyasasını değerlendirdi! Konut sahibi olmak için fırsat dönemindeyiz!
İnşaat sektörünün öncü isimlerinden, TÜİK Eylül ayı konut satış değerlendirmeleri geldi. Sektör temsilcileri konut piyasasındaki hareketliliğe dikkat çekerek piyasa hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Konut fiyatlarında reel kayıp hızlandı! İstanbul, İzmir, Ankara'da fiyatlar nasıl değişti? 
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası verilerine göre konut fiyatları 2024 yılı Eylül ayında bir önceki senenin aynı ayına göre nominal olarak yüzde 27,4 artış gösterirken, reel olarak da yüzde 14,7 oranında azaldı.
İnşaat faaliyetleri Eylül ayında zayıfladı! İnşaat faaliyet endeksi yeniden eşik değerin altına indi!
2024 yılının ilk yarısında geriledikten sonra Ağustos ayında eşik değerin üzerine çıkan Faaliyet Endeksi, Eylül ayında yeniden düşüşe geçti ve tüm endekslerin altına geriledi.