18 Temmuz 2015 Cumartesi

EVAL İNŞAAT tarafından İstanbul bahçeşehir'de hayata geçirilen Evalpark Bahçeşehir'de Konut fiyatları 400 bin liradan başlıyor. Yüzde 65'inden fazlası yeşil alana ayrılan proje, TEM Otoyolu'nun yanı başında yükseliyor.

Evalpark Bahçeşehir’de teslimler 36 ay sonra

Spor, eğlence, rekreasyon ve sosyal yaşamla öne çıkan Evalpark Bahçeşehir'den bağlantı yollarıyla 3. Havalimanı ve 3. Köprüye de kolayca ulaşılabiliyor. Kanal İstanbul ve metro hattına yakın bir konumda bulunan projede teslimlerin 36 ay sonra yapılması planlanıyor

43 bin metrekare üzerinde yükseliyor

Fiyatların 400 bin liradan başladığı projede bahçeşehir'de 870 konutla ve 20 Ticari alan bulunuyor. İçerisinde 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin sıralandığı Evalpark Bahçeşehir, 43 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Evalpark Bahçeşehir iletişim

www.evalpark.com

0212 876 20 11


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

Altında yeni rekor! Gram altın fırladı! Gram, çeyrek ve Ata altın fiyatı ne kadar oldu? 17 Ekim 2024 altın fiyatları
Altın, yükselişe geçerek tarihi rekorunu tazeledi. Gram altın adeta fırladı. Bugün Gram, çeyrek, tam ve Ata altın fiyatı ne kadar oldu? 17 Ekim 2024 altın fiyatları.
İslam Memiş bu defa da gram altının yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı!
Yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Finans analisti İslam Memiş, gram altınla ilgili yıl sonu tahminini açıkladı. Peki yatırımcıların gözdesi gram altın yıl sonunda ne kadar olacak? 
100 bin TL limiti olan kredi kartlarından 750 TL kesinti öngören teklifte son dakika! Limit değişiyor mu?
100 bin liranın üzerinde kredi kartı limiti bulunanlardan yıllık 750 lira kesinti yapılacağını öngören teklif ertelendi. Şimdi de 100 bin liralık limitin güncellenmesi gündeme geldi. İşte detaylar... 
TSE, Fatih’teki Tarihi Şeker Han’ı 30 milyon TL bedelle kiraya veriyor!
Türk Standardları Enstitüsü  Fatih’teki Tarihi Şeker Han için kiralama ihalesi düzenliyor. Kira bedeli 30 milyon TL+KDV olarak açıklanan Tarihi Şeker Han’ın kiralama ihalesi 4 Kasım tarihinde yapılacak.
Son dakika Malatya'da 5.9 şiddetinde deprem meydana geldi!
AFAD, saat 10.46'da merkez üssünün Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelen depremin büyüklüğünü 5.9 olarak duyurdu.