17 Temmuz 2015 Cuma

Türkiye'nin 2. en yaygın doğal gaz dağıtım şirketi olan Enerya, 12 yıldır Antalya, Konya, Karaman, Ereğli, Erzincan, Denizli, Aydın, Aksaray, Çorum, Niğde ve Nevşehir illerinin doğal gaz dağıtımını ve altyapı faaliyetlerini yürütüyor. 2003 yılından bu yana bulunduğu illerde farklı markalar altında hizmet veren -eski adı ile Energaz- Enerya, markasını ayrıştırmak ve tüketicisinin de sahip olmayı arzuladığı daha temiz, daha akıllı ve daha basit Enerji hakkında onları bilgilendirmek ve onlara kullandıkları enerjiyi takip ve kontrol etme imkanı sağlamayı amaçlayarak markasını yenilemeye karar verdi.

2014'te yapılan geniş kapsamlı ön çalışmaların ardından marka yenilenmesi başladı. Enerya ismi faaliyet gösterdikleri bütün Enerji alanlarını kapsayacak şekilde "enerji" ve "dünya" kelimelerinin birleşmesinden yola çıkılarak oluşturuldu. Markanın yeni stratejisine uygun olacak şekilde enerji, sürdürülebilirlik ve toplum ile enerji hakkında bir dialogun oluşturulabileceği sadelikte bir illüstrasyon dili oluşturuldu.

Mart 2014'te yeni marka adı lansmanı yapılan Enerya; inşaat, enerji, iş makinaları sektörlerinde faaliyet gösteren Türkiye'nin en köklü Şirket gruplarından biri olan STFA Yatırım Holding tarafından kurulmuştur. Markanın yenilenmesinin ardında STFA'nın Enerya'yı enerji piyasasının en önemli oyunculardan biri haline getirmek istemesi de yatıyor. Yeni kimliği ile Enerya'nın bir yıl içerisinde marka bilinirliği % 4 arttı.

Altı yıldır Transform Magazine tarafından verilen Dönüşüm Ödülleri, her yıl itibar yönetimi, iş geliştirme, kurum kimliği ve markalaşma alanlarında dağıtılan en önemli global ödüller arasında yer alıyor.

Yorumlar

Diğer Haberler

TEDB Başkanı Hakan Akçam: Konut fiyatları nominalde artışta, reelde düşüşte!
Türkiye konut piyasasındaki fiyat değişimlerini takip etmek amacıyla oluşturulan Konut Fiyat Endeksi, bir önceki yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde 27,4 oranında artarken reel olarak ise yüzde 14,7 oranında azaldı. 
Eski banka hazinecisi Evren Kirikoğlu: Şu an çantada 'canlıyla' gidilse, ilan fiyatından yüzde 10 altında ev alınabilir!
Eylül'de Konut Fiyat Endeksi Eylül'de yıllık nominal yüzde 27,4 artarken, reel olarak yüzde 14,7 düşüş gösterdi. Eski banka hazinecisi Evren Kirikoğlu, konut fiyatları ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...
6 Şubat depremlerinden etkilenen köyler için flaş karar! Deprem bölgesindeki imar yönetmeliğinde değişiklik yapıldı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 6 Şubat depremlerinden etkilenen köylerdeki yerinde dönüşüm için Plansız Alanlar İmar Yönetmeliği’nde değişikliğe gitti. 
İslam Memiş bu defa da gram altının yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı!
Yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Finans analisti İslam Memiş, gram altınla ilgili yıl sonu tahminini açıkladı. Peki yatırımcıların gözdesi gram altın yıl sonunda ne kadar olacak? 
İnşaat sektörü temsilcileri konut piyasasını değerlendirdi! Konut sahibi olmak için fırsat dönemindeyiz!
İnşaat sektörünün öncü isimlerinden, TÜİK Eylül ayı konut satış değerlendirmeleri geldi. Sektör temsilcileri konut piyasasındaki hareketliliğe dikkat çekerek piyasa hakkında önemli açıklamalarda bulundu.