16 Temmuz 2015 Perşembe

Geçmişi milattan önce 6000 yıllarına kadar dayanan, efsanelere konu olan Efes'in antik esintilerinden izler bulabileceğiniz Banyo halıları, evinize mistik bir hava katacak.

İzmir'in Selçuk ilçesindeki Efes Antik Kenti, 21 yıllık bekleyişin ardından UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ne girdi. Türkiye'ye büyük gurur yaşatan Efes Antik Kenti, her yıl yüzbinlerce yerli ve yabancı turisti kendine hayran bırakan etkileyici bir mimariye ve kültüre sahip. Çağlar boyunca toplumları etkileyen, birçok sanat eserine ilham veren Efes Antik Kenti'ni Confetti'nin "Efesus" Banyo halısı ile siz de evinizde yaşatabilirsiniz. Tekli, ikili ve üçlü setler halinde satışa sunulan Efesus banyo halısı; fıstık yeşili, vişne köpüğü, pembe, pastel mavi ve sütlü kahve renk seçeneklerine sahip. 

Efes Antik Kenti'nin mistik havasını banyolarınıza şık bir tasarımla taşıyan banyo halıları, antibakteriyel ve kaymaz taban özellikleriyle de sağlıklı ve güvenli bir kullanım sağlıyor. Confetti Efesus banyo halılarını  www.benimhalim.com  adresine girerek inceleyebilirsiniz.

Confetti Hakkında:

1994 yılında banyo halısıyla üretime başlayan Confetti, ürettiği modelleri satışa çıkardığı andan itibaren piyasada kabul gördü. 2000 yılında ürün gurubuna banyo perdesi de ilave edilince, dünya çapında Confetti Banyo Koleksiyonu tercih edilir duruma geldi. 2007 yılının başlarında Düzce fabrikasında Türkiye'de ilk kez, kaymaz tabanlı, yıkanabilir, renkleri solmayan, alerji yapmayan benzersiz renk ve tasarımlara sahip halı üretimine başladı. 

Yorumlar

Diğer Haberler

4.9 milyar TL'lik evde bakım maaşı hesaplara yatıyor! Evde bakım parası alanlara Bakan Göktaş'tan Ekim müjdesi! 
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlar ve ailelerine ilişkin evde bakım maaşları ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. İşte ayrıntılar...
Milli Emlak iki şehirde taksitle konut, arsa ve arazi satıyor!
Milli Emlak, Ankara ve Bursa’da  yer alan toplam 9 adet konut ve araziyi 3 milyon 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. İşte o satışlar ile ilgili ayrıntılar...
Konut fiyatlarında reel kayıp hızlandı! İstanbul, İzmir, Ankara'da fiyatlar nasıl değişti? 
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası verilerine göre konut fiyatları 2024 yılı Eylül ayında bir önceki senenin aynı ayına göre nominal olarak yüzde 27,4 artış gösterirken, reel olarak da yüzde 14,7 oranında azaldı.
TSE, Fatih’teki Tarihi Şeker Han’ı 30 milyon TL bedelle kiraya veriyor!
Türk Standardları Enstitüsü  Fatih’teki Tarihi Şeker Han için kiralama ihalesi düzenliyor. Kira bedeli 30 milyon TL+KDV olarak açıklanan Tarihi Şeker Han’ın kiralama ihalesi 4 Kasım tarihinde yapılacak.
Son dakika Malatya'da 5.9 şiddetinde deprem meydana geldi!
AFAD, saat 10.46'da merkez üssünün Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelen depremin büyüklüğünü 5.9 olarak duyurdu.