16 Temmuz 2015 Perşembe

Geçmişi milattan önce 6000 yıllarına kadar dayanan, efsanelere konu olan Efes'in antik esintilerinden izler bulabileceğiniz Banyo halıları, evinize mistik bir hava katacak.

İzmir'in Selçuk ilçesindeki Efes Antik Kenti, 21 yıllık bekleyişin ardından UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ne girdi. Türkiye'ye büyük gurur yaşatan Efes Antik Kenti, her yıl yüzbinlerce yerli ve yabancı turisti kendine hayran bırakan etkileyici bir mimariye ve kültüre sahip. Çağlar boyunca toplumları etkileyen, birçok sanat eserine ilham veren Efes Antik Kenti'ni Confetti'nin "Efesus" Banyo halısı ile siz de evinizde yaşatabilirsiniz. Tekli, ikili ve üçlü setler halinde satışa sunulan Efesus banyo halısı; fıstık yeşili, vişne köpüğü, pembe, pastel mavi ve sütlü kahve renk seçeneklerine sahip. 

Efes Antik Kenti'nin mistik havasını banyolarınıza şık bir tasarımla taşıyan banyo halıları, antibakteriyel ve kaymaz taban özellikleriyle de sağlıklı ve güvenli bir kullanım sağlıyor. Confetti Efesus banyo halılarını  www.benimhalim.com  adresine girerek inceleyebilirsiniz.

Confetti Hakkında:

1994 yılında banyo halısıyla üretime başlayan Confetti, ürettiği modelleri satışa çıkardığı andan itibaren piyasada kabul gördü. 2000 yılında ürün gurubuna banyo perdesi de ilave edilince, dünya çapında Confetti Banyo Koleksiyonu tercih edilir duruma geldi. 2007 yılının başlarında Düzce fabrikasında Türkiye'de ilk kez, kaymaz tabanlı, yıkanabilir, renkleri solmayan, alerji yapmayan benzersiz renk ve tasarımlara sahip halı üretimine başladı. 

Yorumlar

Diğer Haberler

Son dakika Malatya'da 5.9 şiddetinde deprem meydana geldi!
AFAD, saat 10.46'da merkez üssünün Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelen depremin büyüklüğünü 5.9 olarak duyurdu.
100 bin TL limiti olan kredi kartlarından 750 TL kesinti öngören teklifte son dakika! Limit değişiyor mu?
100 bin liranın üzerinde kredi kartı limiti bulunanlardan yıllık 750 lira kesinti yapılacağını öngören teklif ertelendi. Şimdi de 100 bin liralık limitin güncellenmesi gündeme geldi. İşte detaylar... 
İnşaat faaliyetleri Eylül ayında zayıfladı! İnşaat faaliyet endeksi yeniden eşik değerin altına indi!
2024 yılının ilk yarısında geriledikten sonra Ağustos ayında eşik değerin üzerine çıkan Faaliyet Endeksi, Eylül ayında yeniden düşüşe geçti ve tüm endekslerin altına geriledi.
İslam Memiş bu defa da gram altının yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı!
Yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Finans analisti İslam Memiş, gram altınla ilgili yıl sonu tahminini açıkladı. Peki yatırımcıların gözdesi gram altın yıl sonunda ne kadar olacak? 
TSE, Fatih’teki Tarihi Şeker Han’ı 30 milyon TL bedelle kiraya veriyor!
Türk Standardları Enstitüsü  Fatih’teki Tarihi Şeker Han için kiralama ihalesi düzenliyor. Kira bedeli 30 milyon TL+KDV olarak açıklanan Tarihi Şeker Han’ın kiralama ihalesi 4 Kasım tarihinde yapılacak.