16 Temmuz 2015 Perşembe

Yerli ve yabancı bir çok markaya tek çatı altında kolayca ulaşım sağlayan Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi, yakın zamanda bünyesine katılan kapalı otopark katında bulunanShumix, Mac Fit, Esteslim, Funny Day, Dry Center, Terzi, Lostra, Linens, Toyyz Shop, Korkmaz, Ocak Home Boutique, A-Pet Shop, Tatil.com ve Tobacco Shop mağazalarıyla alışverişi keyfe dönüştürüyor.

Carrefour Bursa AVM ziyaretçileri, New Balance, Skechers, Birkenstock, Tommy Hilfiger gibi dünya markalarının ayakkabılarına Shumix mağazasından rahatça ulaşırken; birbirinden renkli ve özel ev tekstil ürünlerine Linens ve Ocak Home Boutique mağazalarında sahip olabiliyorlar.

Kapalı otopark katında bulunan bir diğer mağaza ise; çelik ürünlerden küçük ev aletlerine hayatı kolaylaştıran ürünlerin bulunduğu Korkmaz mağazası şıklığı ve ürün çeşitliliği ile büyük beğeni topluyor. Güzelliğine ve formuna özen gösteren Bursalılar Mac Fit ve Esteslim mağazalarında günün tüm stresinden arınırken; Dry Center, Terzi, Lostra ve Tabacco Shop mağazalarında günlük ihtiyaçlarını karşılayarak hayatlarını kolaylaştırıyorlar.

Hayata kısa bir mola vermek isteyen büyükten küçüğe herkesin büyük beğenisini toplayan Funny Day ziyaretçilerden büyük beğeni topluyor. Carrefour Bursa AVM içinde bulunan Tatil.com acentası ile gitmek istediğiniz her yer bir tek ziyaretinizle gerçeğe dönüşüyor. Küçük ziyaretçilerini de unutmayan Carrefour Bursa AVM, Toyyz Shop mağazası ile çocukların büyülü dünyasına renk katıyor. Sevimli ve küçük dostlarımız, kendilerini ziyaret etmek isteyen tüm hayvan severleri kapalı otopark katındaki A-Pet Shop mağazasında bekliyor.

Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi, müşteri odaklı hizmet anlayışıyla öne çıkarken, bebek odası, mescit, bankamatik, kuaför ve keyifli oturma alanı teraslarıyla da ziyaretçilerinin hayatını kolaylaştırıyor.

www.ceficturkey.com

Yorumlar

Diğer Haberler

Tuzla'da 2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla 4 konut, 87 milyon TL'ye de arsa satılıyor! Belediye şartları duyurdu!
Tuzla Belediyesi, Aydınlı ve Tepeören mahallelerinde yer alan 4 konut ve 2 arsayı satıyor. Peki gayrimenkullerin satış ihalesi ne zaman? İşte merak edilenler...
4.9 milyar TL'lik evde bakım maaşı hesaplara yatıyor! Evde bakım parası alanlara Bakan Göktaş'tan Ekim müjdesi! 
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlar ve ailelerine ilişkin evde bakım maaşları ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. İşte ayrıntılar...
TOKİ açıkladı! TOKİ'nin indirim kampanyasında yarın son gün
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut sahibi olup taksitlerini ödeyen vatandaşlar için yüzde 25 indirim kampanyası başlatmıştı. Kısmi ödeme imkanı da sunulan kampanya için geri sayım başladığı kaydedildi. 
6 Şubat depremlerinden etkilenen köyler için flaş karar! Deprem bölgesindeki imar yönetmeliğinde değişiklik yapıldı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 6 Şubat depremlerinden etkilenen köylerdeki yerinde dönüşüm için Plansız Alanlar İmar Yönetmeliği’nde değişikliğe gitti. 
MBA Vizyon Tuzla’da 8.4 milyon TL’ye 2 oda 1 salon! Yüzde 30 peşinatla!
MBA Vizyon Tuzla projesinde yer alan konutların fiyatları 8 milyon 410 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2026 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.