16 Temmuz 2015 Perşembe

Yerli ve yabancı bir çok markaya tek çatı altında kolayca ulaşım sağlayan Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi, yakın zamanda bünyesine katılan kapalı otopark katında bulunanShumix, Mac Fit, Esteslim, Funny Day, Dry Center, Terzi, Lostra, Linens, Toyyz Shop, Korkmaz, Ocak Home Boutique, A-Pet Shop, Tatil.com ve Tobacco Shop mağazalarıyla alışverişi keyfe dönüştürüyor.

Carrefour Bursa AVM ziyaretçileri, New Balance, Skechers, Birkenstock, Tommy Hilfiger gibi dünya markalarının ayakkabılarına Shumix mağazasından rahatça ulaşırken; birbirinden renkli ve özel ev tekstil ürünlerine Linens ve Ocak Home Boutique mağazalarında sahip olabiliyorlar.

Kapalı otopark katında bulunan bir diğer mağaza ise; çelik ürünlerden küçük ev aletlerine hayatı kolaylaştıran ürünlerin bulunduğu Korkmaz mağazası şıklığı ve ürün çeşitliliği ile büyük beğeni topluyor. Güzelliğine ve formuna özen gösteren Bursalılar Mac Fit ve Esteslim mağazalarında günün tüm stresinden arınırken; Dry Center, Terzi, Lostra ve Tabacco Shop mağazalarında günlük ihtiyaçlarını karşılayarak hayatlarını kolaylaştırıyorlar.

Hayata kısa bir mola vermek isteyen büyükten küçüğe herkesin büyük beğenisini toplayan Funny Day ziyaretçilerden büyük beğeni topluyor. Carrefour Bursa AVM içinde bulunan Tatil.com acentası ile gitmek istediğiniz her yer bir tek ziyaretinizle gerçeğe dönüşüyor. Küçük ziyaretçilerini de unutmayan Carrefour Bursa AVM, Toyyz Shop mağazası ile çocukların büyülü dünyasına renk katıyor. Sevimli ve küçük dostlarımız, kendilerini ziyaret etmek isteyen tüm hayvan severleri kapalı otopark katındaki A-Pet Shop mağazasında bekliyor.

Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi, müşteri odaklı hizmet anlayışıyla öne çıkarken, bebek odası, mescit, bankamatik, kuaför ve keyifli oturma alanı teraslarıyla da ziyaretçilerinin hayatını kolaylaştırıyor.

www.ceficturkey.com

Yorumlar

Diğer Haberler

Asgari ücret 25 bin 503 TL! Milyonlarca çalışana Ocak şoku! Yeni rakamlar tek tek açıklandı...
Milyonlarca çalışan, açlık sınırının altında kalan asgari ücretle yaşamaya çalışırken, asgari ücret senaryoları belli oldu. İşte o son dakika rakamlar...
TOKİ açıkladı! TOKİ'nin indirim kampanyasında yarın son gün
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut sahibi olup taksitlerini ödeyen vatandaşlar için yüzde 25 indirim kampanyası başlatmıştı. Kısmi ödeme imkanı da sunulan kampanya için geri sayım başladığı kaydedildi. 
Eski banka hazinecisi Evren Kirikoğlu: Şu an çantada 'canlıyla' gidilse, ilan fiyatından yüzde 10 altında ev alınabilir!
Eylül'de Konut Fiyat Endeksi Eylül'de yıllık nominal yüzde 27,4 artarken, reel olarak yüzde 14,7 düşüş gösterdi. Eski banka hazinecisi Evren Kirikoğlu, konut fiyatları ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...
4.9 milyar TL'lik evde bakım maaşı hesaplara yatıyor! Evde bakım parası alanlara Bakan Göktaş'tan Ekim müjdesi! 
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlar ve ailelerine ilişkin evde bakım maaşları ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. İşte ayrıntılar...
Altında yeni rekor! Gram altın fırladı! Gram, çeyrek ve Ata altın fiyatı ne kadar oldu? 17 Ekim 2024 altın fiyatları
Altın, yükselişe geçerek tarihi rekorunu tazeledi. Gram altın adeta fırladı. Bugün Gram, çeyrek, tam ve Ata altın fiyatı ne kadar oldu? 17 Ekim 2024 altın fiyatları.