16 Temmuz 2015 Perşembe
Ramazan ayının ilk sahura kalkıldığı gece olan 17 Haziran'dan 15 Temmuz'a kadar geçen yaklaşık bir aylık zaman diliminde sahibinden.com'un en çok bakılan kategorileri Emlak, vasıta ve alışveriş oldu.    Ayda 33,5 milyon tekil ziyaretçinin yaklaşık 118,6 milyon kez ziyaret ettiği sahibinden.com verilerine göre, kullanıcılar sahur saatlerinde Vasıta kategorisinden sırasıyla en çok BMW, Volkswagen, Renault, Mercedes-Benz ve Ford marka otomobilleri inceledi.    Emlak kategorisinde ise en çok İstanbul'da Satılık Daire, İstanbul'da Kiralık Daire, İzmir'de Satılık Daire, Ankara'da Satılık Daire ve Bursa'da Satılık Daire arandı.    sahibinden.com'un Alışveriş kategorisi verilerine göre de en çok bakılan ürün Apple iPhone 5S cep telefonu olurken ikinci sırada koltuk takımları yer aldı. Koltuk takımını, Apple iPhone 5, Apple iPhone 6 marka cep telefonları ve toplama masaüstü bilgisayarlar takip etti.

Yorumlar

Diğer Haberler

Milli Emlak iki şehirde taksitle konut, arsa ve arazi satıyor!
Milli Emlak, Ankara ve Bursa’da  yer alan toplam 9 adet konut ve araziyi 3 milyon 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. İşte o satışlar ile ilgili ayrıntılar...
Ev alacaklar faiz düşüşünü beklemeden erken davrandı! Konut piyasasında yol ayrımı mı geliyor? 
Normal şartlarda konuta talep, faiz düşüşünün başlamasıyla artar ancak bu sefer alıcılar erken davrandı. Eylül'de konut satışları rekor kırdı. Peki konut piyasasında yol ayrımı mı geliyor? Piyasayı neler bekliyor? 
TEDB Başkanı Hakan Akçam: Konut fiyatları nominalde artışta, reelde düşüşte!
Türkiye konut piyasasındaki fiyat değişimlerini takip etmek amacıyla oluşturulan Konut Fiyat Endeksi, bir önceki yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde 27,4 oranında artarken reel olarak ise yüzde 14,7 oranında azaldı. 
TSE, Fatih’teki Tarihi Şeker Han’ı 30 milyon TL bedelle kiraya veriyor!
Türk Standardları Enstitüsü  Fatih’teki Tarihi Şeker Han için kiralama ihalesi düzenliyor. Kira bedeli 30 milyon TL+KDV olarak açıklanan Tarihi Şeker Han’ın kiralama ihalesi 4 Kasım tarihinde yapılacak.
100 bin TL limiti olan kredi kartlarından 750 TL kesinti öngören teklifte son dakika! Limit değişiyor mu?
100 bin liranın üzerinde kredi kartı limiti bulunanlardan yıllık 750 lira kesinti yapılacağını öngören teklif ertelendi. Şimdi de 100 bin liralık limitin güncellenmesi gündeme geldi. İşte detaylar...