16 Temmuz 2015 Perşembe

Bulvar 216cadde konseptini buluşma noktası ile birleştiren bir Ofis ve yeme-içme destinasyonu.Doğadan ilham alınarak tasarlanan mimarisi, alışılagelmiş plaza anlayışının aksine her zaman hava ve ışık alan yatay bir yapıya sahip. Yeşili koruyan ve insanlara yepyeni bir sosyal yaşam alanı sunan Bulvar 216, ayrıcalıklarını bir yenisini daha ekledi ve gümüş seviyesinde LEED (Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik sertifikası) sertifikası almaya hak kazandı. Uluslar arası normlarda çevreyi ve doğal kaynakları koruyan, yeşili seven Bulvar 216, iç mekan kalitesine sahip, çevresine saygılı, doğal Enerji kaynaklarını verimli kullanan ve mimarisi ile Enerji Tasarrufu yapan bir Yapı olarak farklılığını ortaya koyuyor.

LEED SERTİFKASI NEDİR

1998 yılından itibaren verilen Leed Sertifikası tüm dünyada en çok bilinen Yeşil Bina sertifikasıdır. Binaların sahip olduğu özelliklere göre LEED AP tarafından yapılan puanlama sonucunda, bina 4 seviyesinden (CERTIFIED, SILVER, GOLD, PLATINUM) birisi ile sertifika alabilmektedir. Bu sertifikayı almaya hak kazanan binalar sağlıklı, çevreci ve ekonomik yapılar olarak tasarlanmıştır. Bu sayede binaların Çevre Dostu ve yaşanabilir oldukları Amerikan Yeşil Binalar Konseyi tarafından tescillenir.

Bulvar 216 Hakkında

Bulvar 216 Özak GYO Kuruluşu'dur. Mimari ilhamını doğadan alan Bulvar 216, EuropeanPropertyAwards'ten 5 farklı dalda ödüle sahiptir ayrıca Sign Of City Awards ödülünü de almıştır. Açık hava sahası ile ferah, konforlu bir alışveriş ve lezzet dünyası yaratan Bulvar 216, pek çok gurme yeme içme noktasına ev sahipliği yaparken bu gurme yıldızların yanı sıra günlük ihtiyaçlara çözüm getiren markaları da bünyesinde barındırmaktadır. 

Yorumlar

Diğer Haberler

Asgari ücret 25 bin 503 TL! Milyonlarca çalışana Ocak şoku! Yeni rakamlar tek tek açıklandı...
Milyonlarca çalışan, açlık sınırının altında kalan asgari ücretle yaşamaya çalışırken, asgari ücret senaryoları belli oldu. İşte o son dakika rakamlar...
Milli Emlak iki şehirde taksitle konut, arsa ve arazi satıyor!
Milli Emlak, Ankara ve Bursa’da  yer alan toplam 9 adet konut ve araziyi 3 milyon 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. İşte o satışlar ile ilgili ayrıntılar...
MBA Vizyon Tuzla’da 8.4 milyon TL’ye 2 oda 1 salon! Yüzde 30 peşinatla!
MBA Vizyon Tuzla projesinde yer alan konutların fiyatları 8 milyon 410 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2026 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.
TEDB Başkanı Hakan Akçam: Konut fiyatları nominalde artışta, reelde düşüşte!
Türkiye konut piyasasındaki fiyat değişimlerini takip etmek amacıyla oluşturulan Konut Fiyat Endeksi, bir önceki yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde 27,4 oranında artarken reel olarak ise yüzde 14,7 oranında azaldı. 
Altında yeni rekor! Gram altın fırladı! Gram, çeyrek ve Ata altın fiyatı ne kadar oldu? 17 Ekim 2024 altın fiyatları
Altın, yükselişe geçerek tarihi rekorunu tazeledi. Gram altın adeta fırladı. Bugün Gram, çeyrek, tam ve Ata altın fiyatı ne kadar oldu? 17 Ekim 2024 altın fiyatları.