16 Temmuz 2015 Perşembe

Bulvar 216cadde konseptini buluşma noktası ile birleştiren bir Ofis ve yeme-içme destinasyonu.Doğadan ilham alınarak tasarlanan mimarisi, alışılagelmiş plaza anlayışının aksine her zaman hava ve ışık alan yatay bir yapıya sahip. Yeşili koruyan ve insanlara yepyeni bir sosyal yaşam alanı sunan Bulvar 216, ayrıcalıklarını bir yenisini daha ekledi ve gümüş seviyesinde LEED (Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik sertifikası) sertifikası almaya hak kazandı. Uluslar arası normlarda çevreyi ve doğal kaynakları koruyan, yeşili seven Bulvar 216, iç mekan kalitesine sahip, çevresine saygılı, doğal Enerji kaynaklarını verimli kullanan ve mimarisi ile Enerji Tasarrufu yapan bir Yapı olarak farklılığını ortaya koyuyor.

LEED SERTİFKASI NEDİR

1998 yılından itibaren verilen Leed Sertifikası tüm dünyada en çok bilinen Yeşil Bina sertifikasıdır. Binaların sahip olduğu özelliklere göre LEED AP tarafından yapılan puanlama sonucunda, bina 4 seviyesinden (CERTIFIED, SILVER, GOLD, PLATINUM) birisi ile sertifika alabilmektedir. Bu sertifikayı almaya hak kazanan binalar sağlıklı, çevreci ve ekonomik yapılar olarak tasarlanmıştır. Bu sayede binaların Çevre Dostu ve yaşanabilir oldukları Amerikan Yeşil Binalar Konseyi tarafından tescillenir.

Bulvar 216 Hakkında

Bulvar 216 Özak GYO Kuruluşu'dur. Mimari ilhamını doğadan alan Bulvar 216, EuropeanPropertyAwards'ten 5 farklı dalda ödüle sahiptir ayrıca Sign Of City Awards ödülünü de almıştır. Açık hava sahası ile ferah, konforlu bir alışveriş ve lezzet dünyası yaratan Bulvar 216, pek çok gurme yeme içme noktasına ev sahipliği yaparken bu gurme yıldızların yanı sıra günlük ihtiyaçlara çözüm getiren markaları da bünyesinde barındırmaktadır. 

Yorumlar

Diğer Haberler

İBB Meclisinde 9 ilçedeki gayrimenkullerin satışına onay çıktı! Muhalefet şerhi olanlar da satılacak!
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisinde, mülkiyeti belediyeye ait farklı ilçelerdeki bazı gayrimenkullerin satışına onay verildi. Muhalefet şerhi olan taşınmazların da satışı kabul edildi. İşte ayrıntılar... 
Ev alacaklar faiz düşüşünü beklemeden erken davrandı! Konut piyasasında yol ayrımı mı geliyor? 
Normal şartlarda konuta talep, faiz düşüşünün başlamasıyla artar ancak bu sefer alıcılar erken davrandı. Eylül'de konut satışları rekor kırdı. Peki konut piyasasında yol ayrımı mı geliyor? Piyasayı neler bekliyor? 
Eski banka hazinecisi Evren Kirikoğlu: Şu an çantada 'canlıyla' gidilse, ilan fiyatından yüzde 10 altında ev alınabilir!
Eylül'de Konut Fiyat Endeksi Eylül'de yıllık nominal yüzde 27,4 artarken, reel olarak yüzde 14,7 düşüş gösterdi. Eski banka hazinecisi Evren Kirikoğlu, konut fiyatları ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...
6 Şubat depremlerinden etkilenen köyler için flaş karar! Deprem bölgesindeki imar yönetmeliğinde değişiklik yapıldı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 6 Şubat depremlerinden etkilenen köylerdeki yerinde dönüşüm için Plansız Alanlar İmar Yönetmeliği’nde değişikliğe gitti. 
TOKİ açıkladı! TOKİ'nin indirim kampanyasında yarın son gün
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut sahibi olup taksitlerini ödeyen vatandaşlar için yüzde 25 indirim kampanyası başlatmıştı. Kısmi ödeme imkanı da sunulan kampanya için geri sayım başladığı kaydedildi.