15 Temmuz 2015 Çarşamba

Kalabalık alanlarda kullanıma uygun, anti bakteriyel olarak tasarlanan halılarda, kokuları engelleyen Halı elyafı polyamid ve tüy bırakmayan Yeni Zelanda yünü kullanılıyor.

Confetti, Çelebizade markası ile Cami ve vakıflar için özel Tasarım halılar üretmeye başladı.    Hav (tüy) bırakmayan özellikte, kaliteli Yeni Zelanda yünü kullanılan yeni Tasarım Çelebizade Cami ve vakıf halıları, alev almaz özelliğe sahip. Uzun ömürlü ve sağlam yapısıyla da dikkat çeken cami ve vakıf halıları anti bakteriyel, anti alerjik özellikleriyle kalabalık alanlar için temiz ve hijyenik bir kullanım alanı oluşturuyor. Aynı zamanda iz ve koku yapmayan Çelebizade cami ve vakıf halıları, diğer halılara göre daha sık dokunuyor. Cami halılarında Yeni Zelanda yünü dışında polyamid de kullanılıyor. Polyamid ham maddesine sahip olan cami halıları, çabuk kuruma ve koku yapmama özelliği ile ön plana çıkıyor.

Piyasaya sunduğu halıları kısa zamanda büyük talep gören Çelebizade cami ve vakıf halıları, Türkiye'nin farklı şehirlerinin dışında Birleşik Arap Emirlikleri, Belçika, Almanya, Fransa gibi birçok ülke için de cami halısı üretiyor.  

Yorumlar

Diğer Haberler

Çengelköy Çukurova Liparis Evleri’nde 14.9 milyon TL’den başlayan fiyatlarla!
İstanbul’un tarihi ve doğal güzellikleriyle öne çıkan semtlerinden Çengelköy’de inşa edilen Çukurova Liparis Evleri’nde güncel fiyatlar 14 milyon 900 bin TL’den başlıyor.
Yatırımcı kiraya vermek üzere Türkiye'de konut almaktan vazgeçerse ne olur?
Ekonomist Tunç Şatıroğlu, kira bedellerindeki yüksek artışa değinerek 'Yatırımcı kiraya vermek üzere Türkiye'de konut almaktan vazgeçerse ne olur?' sorusunu yanıtladı.
Ankara Miaaras'ta lansman öncesi 20 daireye özel 3 milyon 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Yeni proje!
Ankara Miaaras'ta lansman öncesi 20 daireye özel 3 milyon 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.
Bursa’da Doğru Giyim, Lolons Elektronik ve Necixs Tekstil’e 3 ay geçici konkordato süresi!
Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Doğru Giyim Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., Lolons Elektronik Ticaret ve Bilişim Hizmetleri Ltd. Şti. ve Necixs Tekstil Pazarlama Ltd. Şti. için üç ay süreyle geçici konkordato mühleti tanıdı.
Müteahhitler yeni binalardaki kör cephelerden kaçıyor! Maliyeti ise görenleri şaşkına çevirdi!
Yeni binalarda müteahhitler kör cepheleri sadece kaba bir şekilde sıvayla estetik kaygı gözetmeden bırakıyor. İnşaat Mühendisi Atakan Bakılan, bu cephelerin maliyetini bir örnekle hesapladı.