15 Temmuz 2015 Çarşamba

Shereton Ataşehir’e Berker’den Lük s Dokunuş

Çalıştığı prestijli projeler ile adından sıkça bahsettiren Berker by Hager, akıllı bina otomasyon çözümleri ile bu sefer bir Otel projesine imzasını attı.

Eylül ayında hizmete girecek Lüks Otel projesinin oda içi elektrik kontrol cihazları, Berker by Hager farkı ile göz kamaştıracak. Projede, B3 Alüminyum antrasit Anahtar Priz grubu tercih edildi.

Farklı tasarımları ile alanının en iyisi olan Berker ürünleri, yaşam alanlarına estetik katarken aynı zamanda konfor ve yüksek teknolojiyi de katkı sağladığı tüm projelerde kullanıyor. 

Özel konsepti ile bir çok farklı tip konaklama oda tipinden oluşan projede Berker, KNX uyumlu B3 Alüminyum antrasit model Anahtar modeli ile son kullanıcıya basit kullanım kolaylığı sağlarken, oda içi farklı senaryo uygulama imkanını da beraberinde getiriyor.

Müşteri beklenti ve isteğine göre geliştirilebilen alt yapıya sahip proje kapsamında tüm odalarda KNX sistemi ile Aydınlatma kontrolü, DND/MUR, (Rahatsız etmeyin/Odamı temizleyin), hoş geldiniz, çalışma, uyuma gibi senaryolara tek tuşla erişim ve gelişmiş termostatlı anahtar ürünü ile VRV Klima sistemi yönetmek mümkün.

Berker by Hager Hakkında;

Faaliyette bulunduğu ülkelerde sektör lideri olarak  binalarda Enerji yönetimi ve yaşam konforu alanında entegre çözümler sunan Berker,2010 yılında Hager Grubuna katılması ile birlikte, 12.000 çalışanıyla sektörünün en büyük firmaları arasında yer almaktadır. Almanya'nın Sauderland bölgesinde 1919 yılında kurulan Berker, bugün dünya çapında boy gösteren, birçok Tasarım ödülü kazanmış ve yeniliklere ev sahipliği yapmış uluslar arası bir marka… Konforlu ve kişiye özgü tasarımlarıyla yenilikçi mekanlar üreten Berker ve Hager'in ürün gamında teknolojiyle şıklığı harmanlayan anahtar ve Priz sistemlerinden akıllı ev otomasyonlarına, cihaz ve otomobil anahtarlarından endüstriyel çözümlere kadar Enerji yönetimine dair tüm sistemler bulunuyor. Geleneksel ve güçlü Alman teknolojisine sahip Berker by Hager, çeşitli ürünleriyle kazandığı IF Design Award China, IF Product Design Award, Good Design, Design Plus, Reddot Award, Materialica Design Award, Designpreis, Plus X Award gibi birçok ödülle başarısını tescilliyor.

Yorumlar

Diğer Haberler

TSE, Fatih’teki Tarihi Şeker Han’ı 30 milyon TL bedelle kiraya veriyor!
Türk Standardları Enstitüsü  Fatih’teki Tarihi Şeker Han için kiralama ihalesi düzenliyor. Kira bedeli 30 milyon TL+KDV olarak açıklanan Tarihi Şeker Han’ın kiralama ihalesi 4 Kasım tarihinde yapılacak.
Tuzla'da 2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla 4 konut, 87 milyon TL'ye de arsa satılıyor! Belediye şartları duyurdu!
Tuzla Belediyesi, Aydınlı ve Tepeören mahallelerinde yer alan 4 konut ve 2 arsayı satıyor. Peki gayrimenkullerin satış ihalesi ne zaman? İşte merak edilenler...
Son dakika Malatya'da 5.9 şiddetinde deprem meydana geldi!
AFAD, saat 10.46'da merkez üssünün Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelen depremin büyüklüğünü 5.9 olarak duyurdu.
Konut fiyatlarında reel kayıp hızlandı! İstanbul, İzmir, Ankara'da fiyatlar nasıl değişti? 
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası verilerine göre konut fiyatları 2024 yılı Eylül ayında bir önceki senenin aynı ayına göre nominal olarak yüzde 27,4 artış gösterirken, reel olarak da yüzde 14,7 oranında azaldı.
6 Şubat depremlerinden etkilenen köyler için flaş karar! Deprem bölgesindeki imar yönetmeliğinde değişiklik yapıldı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 6 Şubat depremlerinden etkilenen köylerdeki yerinde dönüşüm için Plansız Alanlar İmar Yönetmeliği’nde değişikliğe gitti.